
Hyundai tüm dünyada 1 milyon ağaç dikecek
15 Aralık 2024 / 14:43 Hyundai Motor Company’nin global olarak geliştirdiği “IONIQ Ormanı” projesine Türkiye de dahil oldu

İlk olarak 2008 yılında Kocaeli’nin Alikahya ilçesinde 2.000 adet fidanla bir hatıra ormanı kuran Hyundai Assan, 16 yıl içinde toplamda 23.500 adet ağaç dikti. Son olarak geçtiğimiz günlerde Kocaeli Umuttepe’de oluşturulan ve 10 bin fidanın dikildiği IONIQ Ormanı ise gelecek nesillere daha temiz ve daha yeşil bir dünya armağan etmiş olacak.
Sürdürülebilirlik ve geri dönüşüm alanında milyarlarca dolarlık yatırımları ve projeleri olan Hyundai Motor Company’nin dünya genelindeki 1 milyon ağaç dikme hedefine dahil olan Hyundai Assan bursiyerleri, gönüllü çalışanları ve Türk Eğitim Vakfı temsilcileri de yeni bir farkındalık hareketi oluşturarak ülkemizdeki ormanların sayısının artmasına önemli bir katkı sağladı.

Kocaeli Umuttepe’deki IONIQ Ormanı, Hyundai’nin biyoçeşitliliğine katkı sağlarken aynı zamanda ormansızlaşmanın önlenmesi hedefine de yardımcı oluyor. Hyundai, bu projeyle sadece doğaya katkı sağlamakla kalmayıp, gençlerin sürdürülebilir bir geleceğe olan bağlılığını da destekliyor.
Fidan dikimi etkinliğinde görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Başkanı Sangsu Kim, “Hyundai olarak, paydaşlarımızla birlikte çevre, mobilite ve umut ile gelecek nesillere odaklanarak ortak değer yaratmayı hedefliyoruz. Bu sayede, toplumun bir parçası olarak büyümeyi ve gelişmeyi amaçlayan bir marka olmaya devam ediyoruz. Biyoçeşitliliğe katkı ve ormansızlaşmanın önlenmesi için Türkiye’de biz de bir adım attık. Bu projeye destek veren Hyundai bursiyerlerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.
-
Neue Klasse i3 sahneye çıktı
BMW'nin ikinci "Neue Klasse" modeli olan tamamen elektrikli i3 tanıtıldı. İşte elektrikli 3'ün detayları...
-
DS 7 yeni neslinde elektrikleniyor
DS Automobiles, N°7 ile kompakt SUV segmentindeki varlığını güncelliyor
-
Tofaş, ABD'ye yeniden ihracata başlıyor
K0 kodlu hafif ticari, Ram ProMaster City adıyla Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek
-
Yeni Volkswagen T‑Roc satışa sunuldu
T-Roc, yeni bir tasarıma, hafif hibrit motora ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip
-
Borusan Next’ten Florya’da yeni servis noktası
Borusan Next, özel servis yapılanmasını genişletme stratejisi kapsamında üçüncü servis noktasını İstanbul Florya’da hizmete açtı.
-
Mercedes-Benz Otomotiv’de görev değişimi
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, 30 Haziran 2026’da görevini Stuttgart’tan Türkiye’ye gelecek Şenol Bayrak’a devredecek.
-
IONIQ 3 Milano Tasarım Haftası’nda tanıtılacak
İzmit’te üretilecek IONIQ 3 ilk kez 2026 Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS