KAMPANYALAR › Hyundai’den araç sahiplerine bayram fırsatı...

Hyundai’den araç sahiplerine bayram fırsatı...

09 Eylül 2016 / 10:14 Hyundai sahipleri Kurban Bayramı süresince çeşitli lokasyonlarda ücretsiz check-up imkanından faydalanabilecek

Hyundai’den araç sahiplerine bayram fırsatı...

Servis işçilik kalitesi ve hızlı onarım gibi satış sonrası hizmetleriyle kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılanan Hyundai, Kurban Bayramı’nda seyahate çıkacak Hyundai sahiplerine benzin istasyonları, alışveriş merkezleri ve önemli tatil güzergahları üzeri gibi çeşitli lokasyonlarda ücretsiz check-up hizmeti vererek araç sahiplerinin güvenli yolculuk yapmasını sağlayacak.

Ücretsiz check-up alanlarını ziyaret edecek Hyundai kullanıcılarının araçlarının akü, lastik, klima, motor yağı gibi önemli bileşenleri ücretsiz olarak kontrol edilecek. Hyundai sahipleri ayrıca bu noktaların bazılarında markanın Tucson ve yeni Elantra modellerini de test etme imkanı elde edecek.

Hyundai sahipleri, kendilerine en yakın ücretsiz check-up noktasını ve Hyundai Yetkili Servisi’ni öğrenmek için www.hyundai.com.tr adresini ziyaret ederek bayram yolculukları için araçlarının güvenliğini kontrol edebiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR