KAMPANYALAR › Hyundai’den araçlarını kışa hazırlamak isteyenlere özel bir fırsat…

Hyundai’den araçlarını kışa hazırlamak isteyenlere özel bir fırsat…

18 Aralık 2015 / 16:24 Hyundai sahipleri, markanın Kış Servis Kampanyası ile araçlarını zorlu kış koşullarına avantajlı olarak hazırlayabilecek

Hyundai’den araçlarını kışa hazırlamak isteyenlere özel bir fırsat…

Hyundai, 14 Aralık 2015 - 16 Ocak 2016 tarihleri arasında geçerli olacak Kış Servis Kampanyası ile Hyundai sahiplerini araçlarını zorlu kış koşullarına avantajlı olarak hazırlamaya davet ediyor. Hyundai yetkili servisleri güvencesiyle bakım yaptıran araç sahipleri, aynı zamanda indirimlere ve çeşitli fırsatlara da sahip olacak.

Kampanya süresi boyunca, 500 TL ve üzeri Blue Bakım veya Periyodik Bakım için servis harcaması yapan Blue Card’lı Hyundai sahipleri, Shell’den 50 TL değerindeki yakıt hediyesiyle depolarını doldururken, ayrıca tek seferde dört adet Bridgestone, Lassa veya Continental marka yaz veya kış lastiği alımlarında da 60 TL’ye varan indirimler elde edecek.

Aracının garantisi biten Hyundai sahipleri ise Blue Bakım Paketi’ni kullanarak araçlarının periyodik bakımlarını KDV dahil 199 TL’den başlayan cazip fiyatlarla yaptırabilecek. Hyundai, kampanya kapsamında check-up hizmetini de ücretsiz olarak müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR