SEKTÖREL › Hyundai'den bir motorstudio daha

Hyundai'den bir motorstudio daha

21 Kasım 2017 / 13:58 Çin’de açılan yeni tesis, markanın sanata bakış açısını ve vizyonunu gözler önüne seriyor

Hyundai'den bir motorstudio daha

Hyundai Motor Company, teknolojisini, sürdürülebilirliğini, çağdaş sanatı ve marka imajını toplumla paylaşmak adına açtığı Motorstudio marka deneyim merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Markanın anavatanı Güney Kore’den sonra Rusya’da da bir tesis açan Hyundai, bu kez dünyanın en büyük pazarlarından biri olan Çin’in başkent Pekin’de açılan Motorstudio ile otomotiv kültürünü sanat ile birleştiriyor.

Hyundai Motorstudio Beijing, yaratıcı fikirleri teşvik ve kanalize etmenin yanı sıra halkın, sanatçıların ve filozofların birbirleriyle bağlantı kurmasına olanak tanıyan ve ayrıca yeni fikirlere ilham vermesi için tasarlanmış bir tesis. Toplam 1749 m2'lik iki katlı bir binadan oluşan Motorstudio, aslında eskiden orduya ait 50 yıllık tarihi bir kompleksin parçası.

Hyundai Motorstudio Beijing, çeşitli sürdürülebilirlik hususlarını birleştirerek inşa edilmiş. Binanın hemen dışında yer alan camla kaplı küçük botanik bir bahçe (vivarium), ziyaretçileri karşılarken, '798 Haritası (Map of 798)' adlı büyük resim de sanatsal atmosferi sunmaya başlıyor. Buna ek olarak, binanın hava temizleme ünitesi de sanatsal bir form alarak hava transfer sürecini görünür hale getiriyor.

ÇOK OKUNANLAR