SEKTÖREL › Hyundai'den çevreci yaklaşım...

Hyundai'den çevreci yaklaşım...

08 Haziran 2013 / 15:09 '5 Haziran Dünya Çevre Günü' ile birlikte Hyundai de yeşile bürünüyor

Hyundai'den çevreci yaklaşım...
 Hyundai, 5 Haziran Dünya Çevre Günü" vesilesiyle başlattığı aktivitelerle, doğaya olan duyarlılığını yıl sonuna kadar sürdürecek. Aktivitelerde düşük yakıt tüketimiyle birlikte, karbon emisyonu ve sera gazı etkilerinin azaltılması vurgulanacak ve bu çalışma dünya çapında da etkili olacak. Hyundai, müşterilerine markanın çevreci bakış açılı sloganı olan "Go Green with Hyundai" logolu ürünler dağıtacak ve "Çevreci Sürüş Teknikleri" eğitimi verecek.

Çevreci bakış açısı ile hazırlanmış, 10 noktadan kontrol hizmeti, tüm Hyundai modelleri için ücretsiz olarak yıl sonuna kadar 81 Hyundai Yetkili Servisi'nde yapılacak. Bu hizmet sayesinde Hyundai sahipleri, araçlarını daha çevreci bir hale getirebilecekler.

Çevre dostu yeni modelleri kadar doğanın korunması için de yoğun çalışmalarını sürdüren Hyundai, "10 yılda 10.000 ağaç" sloganıyla çıktığı yolda "Hyundai Assan Hatıra Ormanı Ağaç Dikme Etkinlikleri"ne de ara vermeden devam ediyor. 2008 yılından bu yana İzmit Alikahya ve Körfez bölgelerinde dikilen ağaç sayısı 6 bin adede ulaştı. Hyundai Assan, 10 bin ağacın dikimi tamamlandığında yeni projeleriyle birlikte çevrenin korunmasına katkı sağlayıp ağaçlandırma faaliyetlerini sürdürecek. ISO 14001 Çevre Yönetim Belgesi'ne sahip olan Hyundai Assan İzmit Fabrikası, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından 2013 Yılı Çevreci Tesis Ödülü'ne de layık görülmüştü.

ÇOK OKUNANLAR