KAMPANYALAR › Hyundai’den Ekim ayında “sıfır faiz” fırsatı...

Hyundai’den Ekim ayında “sıfır faiz” fırsatı...

18 Ekim 2015 / 23:17 Güney Koreli üretici geniş kapsamlı satış avantajlarına devam ediyor

Hyundai’den Ekim ayında “sıfır faiz” fırsatı...

Hyundai yılın son dönemlerinde yeni bir otomobil sahibi olmak isteyen otomobil tutkunları için cazip fırsatlar sunuyor. 1.6-litre hacimli, 136 bg gücündeki dizel motoru ve 7-ileri DCT çift kavramalı şanzımanıyla ailelere hitap eden Accent Blue, 18.000 TL için 18 ay yüzde sıfır faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Bu avantajla beraber Accent Blue’nun benzinli versiyonlarında geçerli olmak üzere, dokunmatik ekranlı navigasyon/multimedia sistemi, alüminyum alaşımlı jantlar, ön sis farları ve elektrikli ısıtmalı yan aynalardan oluşan 2.450 TL tutarındaki Plus paket ise müşterilere hediye ediliyor.

Ekim ayına özel tüm bu fırsatlara ek olarak ayrıca “Şimdi Al Nisan’da Öde” avantajı ve 500 TL’ye varan Hyundai Kasko indirimi de kampanya dahilinde bir Hyundai Accent Blue sahibi olmak isteyenlere sunulan diğer avantajlar olarak öne çıkıyor.

Güney Koreli Ekim ayında geçerli olacak satış fırsatları dahilinde A segmentinin önde gelen modellerinden i10’da, 15.000 TL için 15 ay yüzde sıfır faizli kredi avantajı sunuyor. Ayrıca markanın kompakt sınıf temsilcisi i30 modelinde de 3.000 TL satış desteği ve 18.000 TL krediye 18 ay için faizsiz kredi seçeneği sunuluyor. Sedan gövdeye sahip bir otomobil isteyen müşteriler için öne çıkan Elantra modeli de tıpkı i30 gibi 18.000 TL krediye 18 ay için faizsiz kredi imkanına sahip. Hyundai, bu avantajlı satış fırsatlarından yararlanmak isteyen tüm müşterilerini tüm Türkiye genelindeki 71 adet Hyundai yetkili satıcısına bekliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR