KAMPANYALAR › Hyundai'den Mart ayına özel fırsatlar

Hyundai'den Mart ayına özel fırsatlar

03 Mart 2013 / 20:28 Satış ve satış sonrası hizmetlerini her geçen gün geliştiren Hyundai, Mart ayına avantajlarla girdi

Hyundai'den Mart ayına özel fırsatlar
Hyundai, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde avantajlar sunuyor. Mevcut satış kampanyalarına ek olarak, her meslekten kadınlar için i20 ve i30 modellerinde ek dosya masrafı ödemeden düşük faizli kredi imkanları sunuluyor. Bununla beraber Doktorlar, Diş Hekimleri ve Veterinerler için de çeşitli modellerde avantajlar bulunuyor.
 
Hyundai Kredi'nin düşük faizli ve 60 aya varan vade seçenekleri Mart ayında da devam ediyor. Tüm müşterilerine üstün fırsatlar sağlayan Hyundai Kredi, yüzde 0,70'den başlayan oranlar sunarken ayrıca Hyundai'den yeni araç alacaklar  "Şimdi Al, Ağustos'da Öde" ya da bir başka deyişle "Şimdi Kullan, Yaz Sonunda Öde" imkanına da sahip olacaklar.

Hyundai, ix35 modelini satın almak isteyen müşteriler de 3-60 ay arası tüm vadelerde yüzde 0,79 kredi oranıyla desteklenecek. 2013 modeller için takas desteğini de unutmayan Hyundai, avantajlarına Elantra modeliyle devam ediyor. Marka, sadece Elantra modeli için geçerli olmak üzere 30 bin TL krediye 30 ay vade için yüzde 0,59 kredi oranı sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR