KAMPANYALAR › Hyundai'den satış sonrası avantajları...

Hyundai'den satış sonrası avantajları...

10 Ekim 2012 / 22:32 Hyundai, müşterilerine sadece otomobil satın alırken değil, satış sonrasında da avantajlar sunuyor

Hyundai'den satış sonrası avantajları...
Hyundai, avantajlı servis kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Marka, garantisi biten Hyundai marka araçları kapsayan yeni servis kampanyası ile müşterilerine yüzde 30’a varan fiyat avantajı sunuyor.

Hyundai, 24 Kasım 2012’ye kadar geçerli olacak servis kampanyası dahilinde periyodik bakım, fren, debriyaj, amortisör, motor parça ve işçiliğinde yüzde 25, sileceklerde ise yüzde 30 fiyat avantajı sunularak garantisi bitmiş tüm Hyundai araç sahipleri yetkili servislere bekliyor. Kampanya süresi boyunca tüm Hyundai araçlara ücretsiz check-up hizmeti de sunuluyor. Ayrıca Hyundai Yetkili Servisleri’ni ziyaret edip test sürüşü yapan müşterilere yüzde 5 ekstra işçilik indirimi ve anlaşmalı yetkili servislerden 4 adet lastik alan herkese de kışlık mont hediye ediliyor. Üstelik müşterilerine ödemede de kolaylık sağlayan Hyundai, anlaşmalı banka kartlarına artı 5 ay taksit ve 2 ay erteleme fırsatı sunuyor.

Aracını kışa hazırlamak isteyen araç sahipleri, Hyundai’nin avantajlarla dolu kampanyasından yararlanmakla beraber aynı zamanda Hyundai Satış Sonrası’nın sunduğu garantisi bitmiş araçlara yönelik Özel Ultra Yol Yardım Hizmeti’yle de tanışmış olacaklar.

ÇOK OKUNANLAR