KAMPANYALAR › Hyundai’den servis fırsatları…

Hyundai’den servis fırsatları…

03 Haziran 2016 / 00:22 Üretici, 18 Haziran’a kadar sürecek servis kampanyası ile araç sahiplerine avantajlar sunuyor

Hyundai’den servis fırsatları…

Hyundai, yazı karşıladığımız şu günlerde Hyundai sahiplerine özel servis fırsatları sunuyor. 18 Haziran’a kadar sürecek olan Hyundai Bahar Festivali kapsamında garantisi biten araçlara avantajlarla dolu Blue Bakım paketi sunuluyor. KDV dahil 209 TL’den başlayan Blue Bakım paketiyle beraber özel indirimler ve puanlar kazanmak mümkün. Ayrıca 499 TL ve üzeri bakım harcaması yapan müşteriler 3000 Blue Puan kazanarak bir sonraki servis harcamasında indirim elde etmiş oluyor.

Satışta olduğu kadar satış sonrası aktivitelerde de avantajlarına devam eden Hyundai, servis veya periyodik bakım harcamalarında dört lastik satın alan müşterilerine 80 TL indirim fırsatı da sunuluyor. Kampanya süresince servis harcaması yapan Blue Card sahipleri, Jolly Tur’un tatil programları için mevcutta uyguladığı erken rezervasyon indirimine ilave olarak yüzde üç indirimden de yararlanabiliyor. Ayrıca kampanya dönemi boyunca servislere giren tüm araçlara ücretsiz check up imkanı sağlanıyor.

Sıcak havaların en önemli donanımı olan klima sistemi ise Hyundai’nin yazı karşılayan kampanyasında yer verdiği önemli bir unsur. Klima sistem kontrolü ve temizliği kampanya boyunca ücretsiz yapılıyor. Ayrıca klima temizleme (Klima Fresh Uygulaması) işleminde müşterilere yüzde 10 indirim de gerçekleştiriliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR