SEKTÖREL › Hyundai'nin Autoshow yenilikleri...

Hyundai'nin Autoshow yenilikleri...

17 Nisan 2017 / 02:58 Hyundai, fuarda iki önemli Türkiye prömiyeri gerçekleştirecek...

Hyundai'nin Autoshow yenilikleri...

Türkiye’deki yirminci üretim yılını kutlayan Hyundai, İstanbul Otomobil Fuarı 2017’de Yeni i30 ve IONIQ gibi iki önemli modelinin prömiyerini gerçekleştirecek. Hyundai’nin Avrupa’da en çok satılan modeli konumundak i30, standın en önemli isimlerinden biri olacak. Yeni i30'un, tüm özellikleriyle bir üst segmentteki araçlardan beklenenleri bile rahatlıkla karşılayabildiğinin gözler önüne serileceği açıklanıyor.

İstanbul Otomobil Fuarı ile satışa sunulacak olan i30‘u eşzamanlı olarak IONIQ modeli takip ediyor. Yenilikçi IONIQ ise teknolojik özellikleri ve hibrit motoruyla marka adına yepyeni bir dönemi başlatıyor. IONIQ'in sınıf liderliğini hedeflediği yakıt verimliliği haricinde, konforlu iç mekanı, çekici tasarımı, eğlenceli sürüş özellikleri ve üst düzey donanımlarıyla da öne çıktığı belirtiliyor.db618ca76678958a05bb8267817a5f48_0.jpg

Hyundai’nin fuardaki performans kokan yeni konsepti ise “N Zone” olacak. Bu özel bölümde, geçtiğimiz hafta Tour De Corse Fransa Rallisi’nin kazanan Hyundai i20 Coupe WRC ve 200 beygirden fazla güce sahip olan Elantra Sport Turbo sahne alacak. Her iki otomobil performans tutkunlarının beğenisine sunulurken aynı zamanda özel yarış simülasyonuyla da ralli etabı deneyimi yaşanacak.

Yeni donanım paketleriyle satışa sunulan i10 ve i20, şık ve sportif görünümüyle ailelerin ilgisini çeken Elantra ve tüm ihtiyaçlara cevap veren güçlü Tucson da Hyundai standının diğer üyeleri olacak.

ÇOK OKUNANLAR