KAMPANYALAR › Hyundai'nin ÖTV desteği sürüyor...

Hyundai'nin ÖTV desteği sürüyor...

05 Ekim 2012 / 12:27 Hyundai, ÖTV farkını kurban bayramına kadar karşılamaya devam ediyor

Hyundai'nin ÖTV desteği sürüyor...
Maliye Bakanlığı’nın talebi ve Bakanlar Kurulu kararına göre, silindir hacmi 1600 cc’den küçük olan araçlarda uygulanan yüzde 37’lik vergi, 21 Eylül’de yüzde 40’a çıkarılmış ve otomobil fiyatlarında zorunlu olarak değişiklik yapılması gündeme gelmişti. Hyundai, müşterilerini ÖTV farkından etkilenmemeleri için Eylül ayı sonuna kadar fiyatlarını değiştirmemiş ve aradaki fiyat farkını üstlenmişti. Hyundai, Eylül ayındaki yoğun talebi karşılamak ve daha fazla müşteri memnuniyeti sağlamak için Ekim ayında da Kurban Bayramı’na kadar fiyatlarına herhangi bir fark yansıtmayacak.

Bunun yanında Hyundai Kredi avantajları Ekim ayında da devam ediyor. Cazip faiz oranlarıyla müşterilerine en uygun finansal çözümler yaratmak isteyen Hyundai, bu bağlamda ix35, ix20 ve i40 modelleri için katkılı kredi oranını yüzde 0.92 gibi avantajlı bir orana çekiyor.

Hyundai Kredi sayesinde diğer modeller için Ekim ayı boyunca 15.000 TL krediye 15 ay vadeyle sadece yüzde 0,99 faizle kredi kullanma fırsatı sunuluyor. Ayrıca modele göre 500 TL ile 5.250 TL arasında değişen takas desteği sağlanıyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan konuyla ilgili olarak “Eylül ayında ÖTV oranlarında yapılan artışın ardından Hyundai olarak ay sonuna kadar artışı fiyatlarımıza yansıtmadık. Artışın ardından tüm Türkiye’deki yetkili satıcılarımızda büyük bir taleple karşılaştık ve Eylül’de 4.363 adetlik satışa ulaştık. Ay boyunca bayilerimizde yaşanan yoğun trafik nedeniyle karşılayamadığımız siparişleri de düşünerek Kurban Bayramı’na kadar cazip koşullarımıza devam ediyoruz ve ÖTV farkını yine fiyatlarımıza yansıtmayacağız. Yeni ve etkileyici Hyundai modellerimizle mutlu müşteriler yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR