SEKTÖREL › Hyundai'nin SUV modellerinde sportif yenilikler

Hyundai'nin SUV modellerinde sportif yenilikler

09 Mart 2020 / 01:00 Hyundai, Tucson'da yeni bir versiyon, KONA modelinde ise benzinli motor seçeceği sunuyor

Hyundai'nin SUV modellerinde sportif yenilikler

Hyundai'nin SUV model gamında yenilikler bulunuyor. Tucson'un geçtiğimiz yıl satışa sunulan N Line versiyonuna bir seviye daha eklendi. N Line Plus adındaki bu versiyon 4x2 çekiş sistemine sahip olan N Line'dan farklı olarak 4x4 HTRAC çekiş sistemi sunuyor. N Line Plus'da ayrıca LED farlar, 8 inçlik ekran, navigasyon, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, akıllı bagaj kapağı ve kablosuz şarj sistemi bulunuyor.

Tucson N-Line; Türkiye’de mevcut bir donanım seviyesinin gövde kiti olmak yerine, alternatif bir model olarak öne çıkıyor. En sportif Tucson versiyonu; güncel versiyondan farklı olarak, dış tasarımdaki petek tarzı ön ızgara, siyah eklentilere sahip ve bumerang şekilli gündüz sürüş farları ile süslenen ön tampon ve 19 inç’lik parlak siyah jantlarla sunuluyor.

15c377de72be1c93e414ad3ed45b5686_0.jpg

177 BEYGİRLİK BENZİNLİ MOTOR KONA’YA GERİ GELİYOR
Hyundai Assan’ın bir diğer SUV yeniliği ise KONA’daki turbo benzinli motor seçeneği oluyor. Dizel motorla beraber askıya alınan benzinli seçenek, yeniden ithal edilmeye başlandı. 177 bg gücündeki motoruyla oldukça beğenilen KONA 1.6 T-GDI, aynı zamanda 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanıyla da üst düzey bir konfor vaad ediyor. Mevcut Elite Smart donanım seviyesinin üzerine “Kararan iç dikiz aynası” ve “Ön park sensörü” eklenen bu seçenek de tıpkı dizel kardeşi gibi sadece 4x2 çekiş sistemiyle satın alınabiliyor. 

ÇOK OKUNANLAR