SEKTÖREL › İkinci elde online pazar dönemi

İkinci elde online pazar dönemi

26 Eylül 2014 / 20:48 Manheim Auctions'un Türkiye ayağı Manheim Türkiye, artık bireysel müşterilerin de araçlarını alıp satıyor

İkinci elde online pazar dönemi

Borusan Holding ile dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Manheim Auctions’un ortaklığıyla kurulan Manheim Türkiye, 2004’ten bu yana uyguladığı ‘İkinci El Oto Açık Artırma Sistemi’ tedariğine bireysel araç sahiplerini de kattı. Bugüne kadar araç portföyünü filo kiralama şirketleri, yetkili satıcılar ve galericilerden oluşturan Manheim Türkiye, Mayıs 2014’ten itibaren ikinci el araç sahibi bireyleri de portföyüne dahil etti.

İkinci el otomobil fiyatlarının belirlenmesinde önemli bir rol oynayan firma, bireysel satıcıya Otomax.com sitesi üzerinden ulaşıyor. Üç yıl içinde üç milyon dolar yatırım yaparak farklı şehirlerde 15 araç satın alma noktası kuracak olan Manheim Türkiye, bu zaman zarfında bireysel satıcıdan 15.000 adet araç almayı hedefliyor. Otomax.com ile ikinci el otomobilini satmak isteyen bireylere güvenilir ve hızlı hizmet alacakları bir referans kaynağı olmak istediklerini vurgulayan Manheim Türkiye Genel Müdürü H. Zafer Terzioğlu, “Araç sahipleri bizimle birlikte araçlarını doğru fiyatta ve anında paraya çevirebiliyorlar. Otomax.com’da ister bireyler olsun ister şirketler, öz malı olan herkes bu sisteme dahil olabiliyor. Her marka, her model, her tip aracı alıyoruz. Yüksek kilometrede, hasarlı olması fark etmiyor” dedi.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR