İLK BAKIŞ › Infiniti, QX30 Concept’i Cenevre’de görücüye çıkaracak

Infiniti, QX30 Concept’i Cenevre’de görücüye çıkaracak

09 Şubat 2015 / 20:07 Japon üretici, yeni kompakt crossover konsepti ile segmentine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Infiniti, QX30 Concept’i Cenevre’de görücüye çıkaracak

Infiniti, kompakt crossover segmentindeki QX30 Concept modelinin dünya prömiyerini Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapacak. Marka, kompakt sınıfa girişinin müjdesini ilk kez 2013 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Q30 Concept modeliyle vermiş, bu otomobilin Avrupa’da üretileceğini açıklamıştı.

2015 yılının son çeyreğinde Avrupa’da satışa çıkması planlanan bu yeni modelin 4x4 versiyonu olan QX30 Concept ise dünyaya ilk kez Cenevre otomobil Fuarı’nda gösterilecek. Hafta sonu şehir dışına kaçamak yapmayı seven, şehirli otomobil severleri hedef alan QX30 Concept, yepyeni bir premium kompakt crossover modeline ilham verecek olan Infiniti tasarım vizyonunu temsil ediyor.

Cenevre Otomobil Fuarı’nın basın gününde, 3 Mart 2015 saat 14.30’da düzenlenecek basın toplantısında görücüye çıkmaya hazırlanan QX30 Concept, kendi sınıfındaki araçlardan beklenen konfor ve tasarım özelliklerinden daha fazlasını sunmayı amaçlarken, Japon üretici, bu konsepti ile premium kompakt araç sınıfına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR