SEKTÖREL › Infiniti'nin yönetimi de dönüşüyor!

Infiniti'nin yönetimi de dönüşüyor!

19 Mart 2013 / 21:34 Infiniti'nin globalleşme yönündeki dönüşümü yönetim katında da devam ediyor

Infiniti'nin yönetimi de dönüşüyor!
Infiniti'de yeni yılda başlayan değişim rüzgarı ile birlikte markanın global yönetiminde de bayrak değişimi başladı. İşe bir Baş Dönüşüm Sorumlusu (Chief Transformation Officer) atamakla başlayan Infiniti, bünyesine premium markalar konusunda tecrübeli üst düzey yöneticileri katarak, markanın dünya çapındaki büyümesine ivme kazandırmayı hedefliyor.

Infiniti Dünya Başkanı Johan de Nysschen markanın lider takımına yeni isimlerin getirildiğini açıkladı. Yeni yapılanmaya göre; lüks markalar konusunda tecrübeli bir yönetici olan Ian Bolin Infiniti’nin Hong Kong’da bulunan Global Yönetim Merkezi’nde "Infiniti Baş Dönüşüm Sorumlusu" olarak görev yapacak. Lüks markaları çok iyi tanıyan Bolin, Audi AG’nin Güney Afrika pazarından sorumlu üst yönetiminde görev almıştı. Volkswagen Grubu’nda geçirdiği 13 yıllık kariyeri boyunca bayilerden sorumlu olmasının yanı sıra stratejik kurumsal rollerde görev yapan Bolin, kariyerine Rolls-Royce & Bentley Motor Cars ile başlamış, Audi Amerika’nın dönüştürülmesine liderlik etmişti.

Infiniti'nin yeniden yapılanmasındaki bir diğer isim olan Fintan Knight, Afrika, Ortadoğu, Hindistan ve Avrupa’da yürütülen marka operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Infiniti’nin Global İletişim Müdürlüğü göreviniyse Stefan Weinmann yürütecek.

ÇOK OKUNANLAR