GÜNDEM › Insignia Team üyeleri Topuk Yaylası’nda buluştu

Insignia Team üyeleri Topuk Yaylası’nda buluştu

19 Ocak 2016 / 21:45 Buluşmaya 43 otomobil ile İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa başta olmak üzere çeşitli illerden toplam 150 kişi katıldı

Insignia Team üyeleri Topuk Yaylası’nda buluştu

2009 yılında Opel’in Insignia modeline merak duyan ve bu ilgi noktasından hareket eden iki bilgisayar uzmanı ile bir mekatronik öğrencisinin bir araya gelerek kurmuş oldukları bilgi paylaşım platformu INSIGNIA TEAM, 13 Mayıs 2016 tarihinde yedinci yılını kutlayacak. Opel Insignia’nın Türkiye pazarına yeni girmesi, araç konusunda meraklı ve araştırmacı üç Opel Insignia tutkununu bir forum oluşturma fikrine yöneltti. Üç kişi ile başlanan yolculuk, yedi sene içinde büyük boyuta ulaşarak sadece bir forum olmaktan çıkarak bir topluluk, bir bilgi paylaşım platformu noktasına dönüştü. Tüm Türkiye’den üyeleri bulunan INSIGNIA TEAM, geleneksel kış buluşmaları, yaz buluşmaları, her yıl Anıtkabir’de 10 Kasım Atatürk’ü anma ziyaretleri vb. organizasyonları yapan bir topluluk haline geldi.
Ocak 2016 itibari ile www.insigniateam.com, yaklaşık 4.240 aktif üye sayısına, 53 milyona yakın ziyaret sayısına, 334.000 mesaj sayısına ve 15.000 konu sayısına sahip.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR