GÜNDEM › Irina Shayk'lı yeni Kia pro_cee'd tanıtımı...

Irina Shayk'lı yeni Kia pro_cee'd tanıtımı...

03 Kasım 2012 / 15:23 Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Irina Shayk, Kia standında yeni Kia pro_cee'd modelini tanıttı

Irina Shayk'lı yeni Kia pro_cee'd tanıtımı...
Kia, yenilenen Kia cee’d ailesinin en son üyesi olan 3 kapılı pro_cee’d modelini ilk kez geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleştirilen Uluslararası Paris  Otomobil Fuarı’nda sergilemişti. Çekici bir tasarıma sahip olan pro_cee'd bundan yaklaşık 2 ay sonra şimdi de Türk otomobil severlerin beğenisine sunuluyor. Standında makyajlı Sorento modelini de tanıtan Kia’nın Autoshow Fuarı’ndaki en önemli süprizi ise ünlü Top Model Irina Shayk oldu. Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Irina Shayk,markanın yeni pro_cee’d modelini tanıttı.

2013 yılının ilk çeyreğinde Avrupa ile aynı zamanda ülkemizde de satışa sunulacak olan Kia pro_cee’d, kardeşi 5 kapı hatcback modelinin geliştirilen tüm özelliklerine sahip olmakla birlikte, kendi genetik özelliklerini  bir sonucu olarak son derece sportif bir görünüm sergiliyor.

Kia’nın Baş Tasarım Sorumlusu Peter Schreyer yeni pro_cee’d için şunları söylüyor: “Bu araç, bünyesinde tepeden tırnağa duygu ve enerji taşıyor. Bir bakışta bu aracın sadece sahip olmak istediğiniz değil, aynı zamanda içinde olmak ve kullanmak istediğiniz bir araç olduğunu anlıyorsunuz.  Kia, şu anda kendine özgü bir tasarım macerası yaşıyor ve yeni pro_cee’d,  bu ileriye yönelik yolculuğa öncülük ediyor.”

ÇOK OKUNANLAR