SEKTÖREL › İstanbul Shopping Fest Peugeot kazandırdı

İstanbul Shopping Fest Peugeot kazandırdı

23 Eylül 2013 / 02:37 İstanbul Shopping Fest talihlileri Peugeot marka otomobillerini teslim aldı

İstanbul Shopping Fest Peugeot kazandırdı
Bu yıl üçüncü kez düzenlenen İstanbul Shopping Fest süresince kredi kartı ve banka kartları ile alışveriş yapan tüketicilerin katıldığı çekilişin sonuçları açıklandı. Çekiliş İSF sponsorlarından Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ve Peugeot’nun katkılarıyla gerçekleştirildi. 23 gün boyunca İstanbul’daki yerli ve yabancı tüketicilere indirimli alışveriş fırsatı sunan İSF süresince alışveriş yapan, 1 talihli İstanbul Torium Evleri’nden daire, 6 talihli ise Peugeot marka otomobil kazandı.

150’den fazla markanın %50’ye varan indirimleriyle tüketicilere farklı bir alışveriş deneyimi yaşatan İSF süresince alışveriş yapan tüketiciler, her 25 TL’lik harcamaları karşılığı daire ve 6 Peugeot marka otomobil ödülü için çekilişe katılma hakkı kazandı. Çekiliş sonucunda kazanan 7 talihli, ev ve Peugeot marka son model otomobillerin anahtarını 20 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Kanyon’da düzenlenen törenle teslim aldı.

Peugeot RCZ Evolution 1.6 THP'nin talihlisi Zahide Tolak (İstanbul); 5 adet Peugeot 308 1.6 HDi talihlileriyse Şeyma Yüce (İstanbul), Haydar Aydemir (İstanbul), Güler Sucularlı (İstanbul), Metin Kür (İstanbul) ve Hayrettin Kul (İstanbul) oldu. Talihliler sembolik anahtarlarını Peugeot Satış Direktörü Merih Tüzün’den teslim aldı. İstanbul Shopping Fest kapsamında yaptığı alışveriş ile Torium Evleri’nden bir daire kazanan Naci Zorluer (İzmir)  ise anahtarını ve tapusunu İSF İcra Kurulu Üyesi ve Kurucu Başkanı Yılmaz Yılmaz’dan teslim aldı.

ÇOK OKUNANLAR