SEKTÖREL › Isuzu D-MAX macera tutkunlarıyla buluşuyor

Isuzu D-MAX macera tutkunlarıyla buluşuyor

02 Ekim 2021 / 00:56 Isuzu “Ayın Macera Tutkunu” temalı yeni röportaj serisiyle macera severleri buluşturuyor

Isuzu D-MAX macera tutkunlarıyla buluşuyor

Isuzu D-MAX, “Ayın Macera Tutkunu” temalı röportajlarla her biri kendi alanında sınırları ve kalıpları zorlayan isimleri resmi Instagram sayfasında konuk ediyor. D-MAX’in ilk macera tutkunu konuğu, Ağustos ayı başında ülkemizde çıkan orman yangınlarının söndürülmesine önemli katkılar yapan İspanyol yangın söndürme ekibinin kadın üyesi Pilar Martin oldu. 

048ec0c9d7556344e042f0c78c325f17_0.jpg

Cesareti ve güçlü karakteri ülkemizde büyük bir hayranlık ve takdir toplayan Martin, D-MAX Instagram kanalına özel röportajında adrenalin dolu bir meslek olan yangın söndürme pilotluğuna nasıl karar verdiğini anlatıyor. Küçük yaşlardan itibaren spora ve maceraya ilgisi olduğunu söyleyen ve “Macera için cesaret gösterdikçe özgürleşirsin” diyen Martin, oldukça zorlu bir mesleği başarıyla sürdüren bir kadın olarak kariyer tavsiyelerini de paylaşıyor. Kampçılık, dağ bisikleti, sörf gibi macera dolu sporları aktif olarak yapan Martin, röportajında daha önce öğrencilik yıllarında geldiği Türkiye'ye olan sevgisini özellikle vurguluyor. 

Isuzu D-MAX’in Instagram kanalındaki “Ayın Macera Tutkunu” röportaj serisi her ay yeni bir macera tutkunu konukla devam edecek. 

Isuzu D-MAX Instagram kanalının linki: instagram.com/isuzudmaxtr

Isuzu Foto Galeri Tüm Isuzu Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR