
Italdesign imzalı Nissan GT-R50 tanıtıldı
23 Mayıs 2020 / 20:40 GT-R efsanesinin 50'nci yılı şerefine hazırlanan GT-R50'den sadece 50 adet üretilecek

Nissan, efsanevi GT-R modelinin 50'nci yılını üretimi sadece 50 adetle sınırlı olan özel bir modelle kutluyor. İtalyan tasarım firması Italdesign ile yapılan işbirliği sonucu yaratılan ve ilk kez geçtiğimiz yıllarda dijital ortamda ortaya çıkan otomobilin üretime hazır yol versiyonunun resmi tanıtımı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 1 milyon USD seviyesinde yüksek bir etiketle sunulacağı açıklanan bu özel otomobilin teslimatları ise en geç 2021 yılının başında yapılacak. GT-R50'ye özellikle koleksiyonerlerin ilgi göstermesi bekleniyor.

Italdesign tarafından tasarlanan ve güncel GT-R'den oldukça farklı görünen bu otomobilin temelinde R35 GT-R Nismo bulunuyor. R35 GT-R'dan 54 mm daha alçak bir tavana sahip olan otomobil, dışarıdan bakıldığında tam anlamıyla bambaşka bir görünüm sunsa da, kabin tasarımı R35 GT-R ile oldukça benzer. Yine de bu özel versiyonun kabinindeki karbon fiber ve deri kullanımının daha yoğun olduğu görülüyor.

GT-R50'de 720 bg güç ve 780 Nm tork verileri sunan 3.8 litrelik çift turbolu V6 motor ve yüksek güce uygun olarak revize edilmiş bir şanzıman bulunuyor. GT-R Nismo'dan 112 bg daha fazla güç üreten otomobilde; Bilstein süspansiyon sistemine, Brembo frenlere, 21 inçlik jantlara ve Michelin Pilot Super Sport tastiklere yer verilmiş.

-
C Serisi elektrik dönüşümünü tamamladı
Mercedes-Benz, tamamen elektrikli yeni C-Serisi ile orta sınıfta teknolojik çıtayı yükseltiyor
-
IONIQ 3'ün önündeki perde kalktı
Hyundai'nin İzmit'te üreteceği yeni elektriklisi, en uygun fiyatlı IONIQ modeli olacak
-
Skoda’nın mobil şarj hizmetine yoğun ilgi
Yüce Auto–Skoda’nın mobil şarj hizmeti, ilk çeyrekte farklı markalardan yüzlerce kullanıcıya ulaştı
-
Formula 1 İstanbul’a dönüyor
İstanbul Park, 2027 itibarıyla en az 5 yıl boyunca Formula 1 takvimine yeniden dahil edildi
-
Yeni Vivaro Kamyonet Türkiye’de satışta
Opel, Tofaş üretimi yeni Vivaro Kamyonet'i 1 milyon 715 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu
-
Mercedes-Benz EQS'in menzili artık 926 km
Yenilenen EQS, artırılmış menzil, yeni elektrik mimarisi ve yapay zeka destekli teknolojilerle tanıtıldı
-
Elektrikli Porsche Cayenne Coupé tanıtıldı
Cayenne Coupé, yüksek performans, uzun menzil ve 911’den ilham alan bir tasarım sunuyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS