SEKTÖREL › JAECOO, müşterileri için J-CLUB'ı kurdu

JAECOO, müşterileri için J-CLUB'ı kurdu

28 Eylül 2024 / 19:37 J-CLUB'ı hayata geçiren JAECOO, ilk müşterileri için de toplu teslimat törenleri gerçekleştirdi

JAECOO, müşterileri için J-CLUB'ı kurdu

Çinli off-road SUV markası JAECOO Türkiye pazarına giriş yaptığı yaklaşık 2 aylık süreçte güçlü yetkili satıcı yapılanması, düzenlediği teslimat törenleri ve özel off-road deneyimi aktiviteleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Araç sahipleri için İstanbul ve Adana'da toplu teslimat törenleri gerçekleştiren marka, ayrıca daha fazla kullanıcının JAECOO 7'nin cazibesini bizzat deneyimleyebilmesi için ülke genelinde test sürüşü etkinlikleri düzenlendi.

5a63f8a90893c1a84cac26cd44372840_0.jpg

Bunun dışında JAECOO, kullanıcılar için özel olarak J-CLUB'ı kurdu. Tüm bu atılımlar marka ile müşteriler arasındaki bağı da güçlendiriyor. JAECOO bir otomobilden çok daha fazlasını sunarak, aynı zamanda bir yaşam tarzının da sembolü haline geliyor. JAECOO, pazara giriş yaptıktan sonra prestijli kullanıcıları için hem şehirde hem de açık arazide keyifli ve çok yönlü bir yaşam tarzı yaratmaya kendini adamış durumda. Bu vizyonla JAECOO markası, kullanıcılarla daha yakın bir bağ kurmak, yakın arkadaş olmak ve onlarla birlikte renkli bir yaşam deneyimi yaratmak üzere J-CLUB'ı kurdu. J-CLUB sadece basit bir iletişim platformu değil, aynı zamanda dinamik ve yaratıcı bir yaşam çemberi. J-CLUB’da kullanıcılar birbirlerinin hikayelerini ve deneyimlerini paylaşabiliyor ve ayrıca yaşamın sonsuz olanaklarını birlikte keşfedebiliyor. İster macerayı seven bir off-road tutkunu isterse de kaliteli yaşam peşinde koşan prestijli bir şehir kullanıcısı olsun J-CLUB'da herkes kendi beklentisine karşılık bulabiliyor.

5a63f8a90893c1a84cac26cd44372840_2.jpg

J-CLUB'ın gelecekte bir dizi heyecan verici kullanıcı etkinliği düzenlemeye ve daha fazda kullanıcı dostu avantajlar ve ayrıcalıklar sunmaya devam edeceği açıklanıyor. JAECOO ayrıca, J-CLUB'a daha fazla insanın katılıp bu heyecan verici ve zorlu yolculuğa çıkacağını ve “Bir Otomobilden Çok Daha Fazlası” anlayışıyla çok sayıda harika anı biriktireceğini öngörüyor.

JAECOO markası her zaman “Türkiye'de, Türkiye İçin” marka felsefesiyle hareket ediyor. Marka, yalnızca yerel kullanıcıların ihtiyaçlarını derinden anlayarak onların ihtiyaçlarını gerçekten karşılayan ürünler ve hizmetler oluşturabileceğinin bilincinde. JAECOO, J-CLUB'u kurarak ve sürekli büyümesini sağlayarak gelecekte Türkiye'de daha güçlü bir kentsel off-road dalgası ve dinamik bir arazi kullanıcı kitlesi için yeni bir off-road ekosistemi oluşturacağına inanıyor. 

JAECOO Foto Galeri Tüm JAECOO Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR