İLK BAKIŞ › JAECOO'dan iki yeni hibrit model

JAECOO'dan iki yeni hibrit model

21 Nisan 2024 / 16:58 Chery'nin alt markası JAECOO, SUV ürün gamını 2 yeni hibrit modelle genişletiyor

JAECOO'dan iki yeni hibrit model

Çinli marka JAECOO, “Yeni Enerji, Yeni Eko, Yeni Çağ” temasıyla Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda boy gösterecek. Çinli marka, 25 Nisan'da kapılarını açacak olan fuarda JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modellerini görücüye çıkaracak. Bu ilk gösterim, JAECOO’nun “yeni ürünler, yeni teknolojiler ve yeni ekosistem” anlayışı ile yeni enerji çağına girişini ifade ediyor.

4a1aaa3c7c8384e3d4d2ae6a32371d66_0.jpg

Kişiselleştirilmiş Off-Road sektöründe yenilikçiliğe odaklanan ve "Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine" felsefesine bağlı kalan JAECOO, ilk olarak JAECOO 7 ve lüks Off-Road modeli JAECOO 8 ile boy göstermişti. Marka, geçtiğimiz yıl boyunca aralarında Doğu Avrupa, Meksika, Güney Afrika ve Suudi Arabistan'ın da bulunduğu birçok ülke ve bölgede pazara hızlı bir giriş yaptı.

Pekin'de tanıtılacak JAECOO 7 PHEV mevcut ARDIS (Tüm Yollarda Sürüş Akıllı Sistemi) ile yeni enerji deneyimini geliştiriyor. Araç; çöl, çamur ve karla kaplı alanlar gibi senaryolara yönelik yedi sürüş modu sunuyor. JAECOO 8 PHEV ise JAECOO 8'in dört tekerlekten çekiş sisteminin gelişmiş Off-Road ve lüks sürüş özelliklerini sürdürüyor. Buna ek olarak araç JAECOO’nun yeni üçüncü nesil hibrit Off-Road platformuna sahip. 

JAECOO Foto Galeri Tüm JAECOO Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR