YENİ MODELLER › Jaguar F-PACE Nişantaşı Pop-Up Showroom’da gösteriliyor!

Jaguar F-PACE Nişantaşı Pop-Up Showroom’da gösteriliyor!

16 Nisan 2016 / 02:16 Jaguar’ın ilk SUV modeli, Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcıları’nın yanı sıra Nişantaşı’nda görülebiliyor

Jaguar F-PACE Nişantaşı Pop-Up Showroom’da gösteriliyor!

Jaguar’ın süper spor aracı F-TYPE’tan ilham alınarak tasarlanan ve spor otomobil genlerini yerden yüksek bir SUV gövdesinde birleştiren Jaguar F-PACE, 82.500 euro’dan başlayan fiyatıyla satışa sunuldu. F-PACE, Borusan Otomotiv Jaguar Yetkili Satıcıları ile birlikte Nişantaşı’nda iki ay süresince açık kalacak olan Jaguar Pop-Up Showroom’da görülebilecek. 19 Nisan - 15 Haziran tarihleri arasında haftanın her günü 10:00-20:00 saatlerinde hizmet verecek olan Pop-Up Showroom, Jaguar ürün danışmanlarının özel ilgisi ile müşteri odaklı bir hizmet sunabilmek adına tasarlandı.

Spor otomobil ruhunu 4x4 konforu ile birlikte sunmayı vaat eden yeni model Türkiye’de 180 bg gücündeki 2-litre Ingenium dizel ve 300 bg gücündeki 3-litre dizel motor seçenekleri ile sunuluyor. Jaguar’ın ilk SUV modeli 2-litre dizel Ingenium motor ile 0-100 km/s hızlanmasını 8.7 sn’de tamamlıyor, otomobilin ortalama yakıt tüketim değeri ise fabrika tarafından 5.3 lt/100km olarak açıklanıyor.

Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Jaguar Pop-Up Showroom’da görülebilecek Jaguar F-PACE’e, sınırlı sayıda üretilen Jaguar F-TYPE Project 7 de eşlik ediyor. 5-litre hacimli süperşarjlı V8 motorundan 575 bg güç elde eden motoru ile şimdiye kadar Jaguar tarafından üretilmiş en güçlü model olan F-TYPE Project 7’den, yalnızca 250 adet üretilecek. Üretilen 250 otomobilden iki tanesi Türkiye’de satılacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR