
Jaguar I-PACE'e GCOTY ödülü
02 Kasım 2018 / 23:46 Jaguar’ın ilk elektrikli modeli I-PACE, Almanya’da Yılın Otomobili ödülünün sahibi oldu

Jaguar’ın geliştirdiği ilk elektrikli model olan I-PACE, Almanya’da Yılın Otomobili Ödülü’nün sahibi oldu. Dünyada Yılın Otomobili Ödülleri’nin (World Car of The Year - WCOTY) Almanya ayağında, rekabet ettiği 58 farklı modeli geride bırakarak yılın otomobili seçilen Jaguar I-PACE, bu ödüle layık görülen ilk elektrikli otomobil oldu.
Jaguar Land Rover CEO'su Prof. Dr. Ralf Speth kazandıkları ödül ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlk elektrikli modelimiz Jaguar I-PACE ile Alman basınından bu onur verici ödülü almaktan son derece gurur duyuyoruz. Premium markaların anavatanında böyle bir ödüle sahip olmak bizim için çok kıymetli.” diye konuştu.
Alanında uzman 12 gazeteciden oluşan jürinin 59 yeni otomobil modeliyle gerçekleştirdiği karşılaştırmalı testlerin sonucunda jüriden en fazla oyu alan model, Jaguar I-PACE oldu. Jüri, tüm otomobilleri hem yolda hem de Bilster Berg pistinde test etti.
Ayrıca PACE ailesinin bir diğer üyesi Jaguar E-PACE de 12 Kasım’da açıklanacak Dünyada Yılın Kadın Otomobili (Woman World Car Of The Year) ödüllerinde Jaguar I-PACE ile birlikte final listeye kalma başarısını gösterdi.
-
Hyundai STARIA da elektriklendi
Hyundai’nin tam elektrikli ilk MPV modeli STARIA Elektrik, Brüksel Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı
-
Yeni CLA'nın mHEV versiyonu Türkiye'de...
Mercedes-Benz, yeni CLA'nın 48 volt teknolojili versiyonunu da Türkiye’de satışa sundu
-
Yeni Kia Stonic satışa sunuldu
Kia'nın B-Crossover modeli Stonic yenilenen tasarımı ve gelişmiş dijital donanımlarıyla Türkiye'de...
-
Yeni Opel Astra Brüksel’de sahneye çıktı
Opel, Brüksel Otomobil Fuarı’nda yeni Astra ve Astra Sports Tourer’ın dünya prömiyerini gerçekleştirdi
-
Škoda’nın en büyük elektrikli SUV modelinin ismi belli oldu
Skoda, yedi koltuklu elektrikli SUV modeli Peaq ile ürün gamının zirvesini güçlendiriyor
-
GAZOO Racing’i artık ayrı bir performans markası
Toyota, GAZOO Racing’i yol ve yarış otomobillerini geliştiren ayrı bir performans markası olarak konumlandırdı
-
Makyajlanan Peugeot 408 yollara çıkıyor
Peugeot, fastback tasarımlı 408 modelinin makyajlanmış versiyonunu Türkiye’de satışa sundu
-
Makyajlı Dacia Sandero Türkiye’de satışa sunuldu
Dacia, makyajlı Sandero modelini 1.240.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sundu
-
Yüce Auto-Škoda, tarihinin en yüksek satış rakamına ulaştı
Škoda, Türkiye otomotiv pazarında 2025’te 45.321 adetlik satış gerçekleştirerek Yüce Auto tarihinin en yüksek yıllık satış rakamını elde etti.






















FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS