PARİS OTOMOBİL FUARI ÖZEL › Jaguar ve Stella McCartney, yeni XE’yi Paris’e getiriyor

Jaguar ve Stella McCartney, yeni XE’yi Paris’e getiriyor

01 Ekim 2014 / 23:35 Jaguar, ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney’in üzerinde çalıştığı XE’yi Paris Otomobil Fuarı’nda gösteriyor

Jaguar ve Stella McCartney, yeni XE’yi Paris’e getiriyor

Jaguar, XE modelini tanıtmaya devam ederken, yürütülen FEEL XE kampanyası kampanyası dahilinde 29 Eylül’de Paris Moda Haftası defilesi öncesinde anlaştığı Stella McCartney’in üzerinde çalıştığı Jaguar XE’yi Paris Otomobil Fuarı’nda gösteriyor.

FEEL XE Deneyimi, XE lansmanının ikinci aşaması ve bu aşamada Jaguar, otomobilin detaylı teknik özelliklerini ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda duyuracak. Bu bilgiler verimlilik, bilgi eğlence ve yeni “all-surface progress control” özelliğinin dünya prömiyerini içeriyor.

Bu iki prestijli İngiliz markası bir araya gelerek FEEL XE deneyimini yarattı. Bu kapsamda Stella McCartney’in 2015 ilkbahar koleksiyonundan süper kahraman baskıları ile giydirilmiş lüks Jaguar filosu yer alıyor. Bu otomobiller 29 Eylül Pazartesi günü Paris caddelerinde yerlerini aldı ve tüketicilere Stella ve Jaguar tarafından özenle oluşturulmuş, Paris’e özgü kültürel unsurlar konusunda heyecan verici bir deneyim yaşatıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR