KAMPANYALAR › Jeep, Ağustos ayında ödeme erteleme fırsatı sunuyor

Jeep, Ağustos ayında ödeme erteleme fırsatı sunuyor

18 Ağustos 2020 / 00:55 Jeep, Compass ve Renegade modellerinden birini satın almak isteyen müşterilerine “Şimdi Al Seneye Öde” diyor

Jeep, Ağustos ayında ödeme erteleme fırsatı sunuyor

Jeep, Ağustos ayında hem Compass hem de Renegade modelleri için cazip ödeme fırsatları sunuyor. Ağustos ayı boyunca, “Şimdi Al Seneye Öde” kredi kampanyası ile birlikte Jeep Compass modellerinde 10 bin TL, Renegade’de ise 5 bin TL indirim desteği sağlanıyor. Ayrıca farklı ödeme koşullarıyla kredi kullanmak isteyenler, kendileri için en uygun avantajlı ödeme planını belirleyebiliyorlar. 

f17debcb02c237aaf1e95b660567e7e0_0.jpg

Jeep Compass, SUV tutkunlarının karşısına Longitude, Limited ve S Limited olmak üzere üç ayrı zengin donanım seçeneğiyle çıkıyor. Compass’ın başlangıç versiyonu olan Longitude donanımında güçlü dış hatlar, siyah tavan rayları, elektrikli ve ısıtmalı gövde rengi katlanabilir yan aynalar ve 17 inç jantlar ön plana çıkarken; iç mekanda çift bölgeli otomatik klima, Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli 7 inç ekranlı Uconnect™ bilgi-eğlence sistemi, Anahtarsız Giriş & Çalıştırma ve arka park sensörleri üst seviye teknolojiyle konforu harmanlıyor. Otomobilde önden çarpma uyarı sistemi, şerit değiştirme ikaz sistemi ve hız sabitleyeci gibi donanımlar da standart olarak sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR