KAMPANYALAR › Jeep, yeni küçük SUV’si Renegade’in ön satışına başladı

Jeep, yeni küçük SUV’si Renegade’in ön satışına başladı

22 Ekim 2014 / 22:59 Ekim ayı sonunda satışa sunulacak olan model, Jeep Türkiye resmi web sitesi üzerinden ön rezervasyon yapılarak satın alınabiliyor

Jeep, yeni küçük SUV’si Renegade’in ön satışına başladı

Jeep markasının küçük SUV segmentinde yer alan ilk modeli Renegade, Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Ekim sonunda Türkiye pazarında sunulacak olan yeni model, Jeep Türkiye’nin resmi web sitesi ve Facebook hesabı üzerinden ön rezervasyon yapılarak satın alınabiliyor. Ön satıştan yararlanmak isteyen otomobil severler, yeni modelin motor, dış ve iç mekân gibi konfigürasyonunu kendi tercihleri doğrultusunda yapabiliyor. Dileyen müşterilere, Jeep’e özgü “Renegade Yıldızı” ise hediye olarak sunuluyor. Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep Türkiye’nin web sitesi www.jeep.com.tr ve Jeep Türkiye Facebook hesaplarından (https://www.facebook.com/JeepTurkiye) gerçekleştirilen ön satış ve rezervasyon kampanyası, Ekim ayının sonuna kadar sadece 300 araç için geçerli olacak.

Türkiye’de 75.250 TL’den başlayan fiyatla satışa sunulmaya hazırlanan Jeep Renegade, 1.4-litre benzinli 140 bg ve 1.6-litre dizel 120 bg motor seçenekleriyle pazarda yerini alacak. Başlangıçta sunulan her iki motor seçeneği de manuel şanzıman ile birlikte sunulacak olan yeni model, Limited ve Longitude donanım seçeneklerine sahip olacak. Renegade’in, 2.0 litrelik Trailhawk versiyonu sipariş üzerine getirilecek, 1.4-litre benzinli-otomatik versiyonunun ise 2015 yılının Mayıs ayından itibaren pazara sunulması planlanıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR