KONSEPT › Jeep'ten hibrit konsept...

Jeep'ten hibrit konsept...

19 Mayıs 2017 / 16:44 Jeep'in Yuntu konsepti, 6 kişilik kabine, maskülen tasarım özelliklerine ve hibrit güç kaynağına sahip

Jeep'ten hibrit konsept...

Jeep, Yuntu konseptini Şangay’da görücüye çıkardı.6 kişilik yaşam alanı, maskülen tasarım özellikleri ve hibrit güç kaynağı sayesinde Çin pazarında tüketicilerle buluşacak yeni bir SUV'nin ön gösterimi niteliği taşıyan Yuntu, ikonik Jeep radyatör ızgarasına, LED farlara ve maskülen çizgilere sahip. Fütüristik detaylarla bezenen konseptte ters açılan arka kapılara yer verilmiş.

Jeep Yuntu konseptin iç mekânındaysa, geleneksel Jeep özellikleri, geleceğin taze teknolojileriyle harmanlanıyor. Organik görünüm için akıcı çizgilerle tasarlanan kokpitte, iki farklı LCD ekran ve tamamen dijital gösterge tablosuna yer veriliyor. Yüksek kaliteli ahşap ve derinin hakim olduğu yaşam alanında, bilgi ve eğlence sisteminin yönetilebildiği 8 adet ekstra LCD ekran da bulunuyor. Otomobilde gelişmiş bir yüz ve ses tanıma fonksiyonuna de yer verilmiş.

İçten yanmalı ve elektrikli motorun bir arada sunulduğu Jeep Yuntu konsepti, kablosuz olarak da şarj edilebiliyor. Sadece elektrikli olarak da hareket edebilen Jeep Yuntu'nun elektrik modunda 65 km menzile sahip olduğu açıklanıyor.

ÇOK OKUNANLAR