SEKTÖREL › Kia Sportage'da yeni donanım paketi

Kia Sportage'da yeni donanım paketi

28 Nisan 2012 / 02:23 Kia Sportage'ın 1.6 litrelik benzinli versiyonu, yeni bir donanım paketiyle satışa sunulmaya başlandı

Kia Sportage'da yeni donanım paketi
Ülkemizde 1.6 lt. benzinli-manuel ve 2.0 lt. dizel-otomatik versiyonları bulunan  Kia Sportage'ın benzinli motor seçeneği, geçtiğimiz günlerde yeni bir donanım paketiyle satışa sunulmaya başlandı. Kia Sportage ürün gamına yeni eklenen 1.6 Plus paketinde, başlangıç paketine ek olarak ısıtmalı ön ve arka koltuklar, supervision gösterge paneli, akıllı park sistemi ve ISG sistemi (dur - kalk sistemi) standart olarak sunuluyor.

Kia’nın Sportage 1.6 lt. benzinli modelinde ayrıca 3.000 TL indirim uygulanıyor. Bu indirimle birlikte Kia Sportage'ın 1.6 lt benzinli modeli 59.700 TL, 1.6 lt. benzinli Plus modeliyse 62.700 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Sportage'da 3.000 TL'lik indirime ek olarak 2.000 TL’ye varan takas indirimi de Mayıs ayı itibariyle sunulmaya başlanacak.

Sportage’ın sahip olduğuı dur-kalk sistemi ( ISG- Ecodynamics), yoğun trafikte ya da trafik ışıklarında beklerken, sürücünün ayağını gazdan çekip vitesi boşa aldığı an devreye girerek motoru durduruyor. Böylece yoğun trafikte oluşacak aşırı yakıt tüketimi önlenmiş oluyor.

Akıllı Park Sistemi ile ise Sportage, ön ve arka sensörlerini kullanarak en uygun park yerini bulup sesli ve görüntülü uyarı sistemiyle haber veriyor. Sürücü, gaz pedalına bastığında en doğru direksiyon manevraları sistem tarafından yapılıyor.

ÇOK OKUNANLAR