KONSEPT › Kia, SPORTSPACE'i Cenevre'de gösterecek

Kia, SPORTSPACE'i Cenevre'de gösterecek

20 Şubat 2015 / 17:31 Güney Koreli üreticinin Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak yeni konsepti Avrupa’da tasarlandı

Kia, SPORTSPACE'i Cenevre'de gösterecek

Kia önümüzdeki ay düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkaracağı yeni konsept otomobilini tanıttı. Markanın yeni jenerasyon Optima modelinin station wagon versiyonunun ön gösterimi niteliğindeki otomobil Frankfurt’ta tasarlandı. Güney Koreli üretici otomobilin “dört kişinin şık ve heyecanlı ulaşımı” için tasarlandığını söylüyor.

Alçak bir tavan çizgisi, kaslı bir kaput, çift krom egzoz çıkışı, şık alaşım jantlar, havalandırmaya sahip ön ve arka çamurluklar ve “buz küpü” şeklinde farlara sahip olan konsept otomobilin üretim versiyonu bu otomobile kıyasla daha ağırbaşlı olacaktır. Ancak kabinde yer alan kesik çift kollu direksiyon dışındaki büyük dokunmatik ekran, deri kaplı tek parça koltuklar, parlak ve metalik detaylar ve panoramik sunroof’u seri üretim versiyonunda görme ihtimalimiz bir hayli yüksek.

Kia her ne kadar konsept boyutlarını açıklamamış olsa bile, otomobilin profili bir hayli büyük olduğunu anlamamıza yardımcı oluyor. Uzak doğulu üretici SPORTSPACE konseptinin tanıtımının 3 Mart’ta yapılacağını söylüyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR