KONSEPT › Kia, X-Men filminden ilham alarak “X-CAR”ı üretti

Kia, X-Men filminden ilham alarak “X-CAR”ı üretti

27 Ocak 2016 / 16:33 Yeni araç “X-Men: Apocalypse” adlı yeni filmi ve Kia’nın 2016 Avusturalya Açık Tenis Turnuvası sponsorluğunu tanıtmak amacıyla üretildi

Kia, X-Men filminden ilham alarak “X-CAR”ı üretti

Kia, Twentieth Century Fox şirketi ve X-Men film serisi ile olan işbirliği çerçevesinde bir projeye daha imza attı. X-Men'den ilham alınarak özel Sportage üreten Kia, araca ikinci nesil X-Car adını verdi. Ünlü tenisçi Rafael Nadal'ın yer aldığı reklam filmiyle tanıtılan ikinci nesil X-Car, Mayıs ayında vizyona girecek olan “X-Men: Apocalypse”i ve Kia’nın 2016 Avusturalya Açık Tenis Turnuvası’na verdiği desteği tanıtmak amacıyla üretildi. Satışa sürülmeyecek olan X-Car, Avusturalya Açık başta olmak üzere çeşitli büyük organizasyonlarda sergilenecek.

Kia’nın yeni aracı, “X-Men: Apocalypse” filmi tüm dünyada 2016 Mayıs’ta vizyona girmeden önce ilk olarak 31 Ocak tarihine kadar devam edecek olan Avusturalya Açık Tenis Turnuvası’da tanıtılıyor. Ardından filmin galasına geri sayım devam ettikçe uluslararası çaptaki çeşitli organizasyonlarda halkın beğenisine sunulacak. Üretiminde Sportage modelinin esas alındığı Kia X-Car, Wolverine karakterinden ilham alınarak üretilen ve geçtiğimiz yıl 2015 Avusturalya Açık'ta tanıtılan Sorento'nun ardından, Twentieth Century Fox ortaklığıyla üretilen ikinci konsept araç oldu.

X-Men filminin karakterlerinden Mystique'ten ilham alan ikinci nesil X-Car, kılıktan kılığa girme özelliğiyle bilinen karakterin görüntüsü ve özel güçlerine dair detayları bünyesinde barındırıyor. Yukarıda bahsettiğimiz reklam filmini aşağıda izleyebilirsiniz.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR