KAMPANYALAR › Kia'dan rüya gibi bir Kore tatili

Kia'dan rüya gibi bir Kore tatili

30 Haziran 2012 / 17:05 Kia, Facebook üzerinden başlattığı bir uygulama ile 3 kişiyi Kore'ye götürecek

Kia'dan rüya gibi bir Kore tatili
Kia, dijital platformda 25 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak 'Kiametre' adında bir facebook uygulaması başlattı.Uygulama hem KIA araç sahiplerine hem de ileride KIA sahibi olabilecek herkese açık. Hayatınızdaki önemli kilometre taşlarını facebook üzerinden paylaşılması kurgusuyla işleyen Kiametre uygulamasının büyük ödülü ise Kore tatili.

Uygulama son derece basit ve keyifli...Kullanıcıların Kiametre yol haritasını, hayatlarındaki önemli kilometre taşlarıyla birlikte en yaratıcı ve ilgi çekici şekilde anlatarak doldurması yeterli olacak. Doldurulan ve hazırlanan yol haritaları kullanıcıların profillerinde fotoğraf olarak da paylaşılabilecek.

Uygulama, 25 Temmuz tarihine kadar Kia’nin facebook sayfasında yayında kalacak. Sonrasında ise Kia tarafından belirlenecek özel bir jüri, Kiametre yol haritalarını değerlendirerek en iyi  3 haritayı seçecek ve kazanan talihliler Kia facebook sayfasında açıklanacak.

Hayatındaki kilometre taşlarını en iyi anlatan 3 kişi, 10–14  Eylül 2012 tarihleri arasında Güney Kore’nin başkenti Seul’de rüya gibi bir tatil kazanacak. Tüm ulaşım ve konaklamaların Kia tarafından karşılanacağı gezi kapsamında, Kia fabrika gezisi, araştırma geliştirme merkezi ziyareti, üst seviye Kia yöneticilerin katılımıyla akşam yemeği, Kore’ye özgü folklorik bir tiyatro gösterisi, Kore’nin tarihi merkezlerine yönelik gezi (Kraliyet Sarayı, Kore Müzesi) , Kore kültürüne yönelik yemek pişirme kursu, kaligrafi dersi ve gala yemeği gibi pek çok farklı faaliyet yer alıyor.

Kullanıcılar www.facebook.com/kiaturkiye adresi üzerinden yarışmaya katılabilirler.

ÇOK OKUNANLAR