KAMPANYALAR › Kia'nın cee'd modelinde indirim...

Kia'nın cee'd modelinde indirim...

16 Mart 2012 / 19:25 Kia cee’d'in 1.6 litrelik dizel motor seçeneği 2.500 TL indirimle sunuluyor

Kia'nın cee'd modelinde indirim...
Kia, cazip peşin alım indirimleri ve uygun taksit seçenekleri sunduğu satış kampanyasını Mart ayında da devam ettirme kararı aldı. Kampanya kapsamında Kia’nın C segmentindeki cee’d modelinin 1.6 lt dizel versiyonu 2.500 TL indirimle 38.900 TL'lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Kia, cee’d ürün gamında 3.800 TL’ye varan indirimler uyguluyor.

5 kapı hatchback, 3 kapı pro-cee’d ve stationwagon olmak üzere 3 farklı gövde tipiyle satışa sunulan Kia cee’d ailesi, ülkemizde 1.6 lt. CRDi  90 bg, 115 bg ve 128 bg olmak üzere üç dizel motor seçeneği ve Cool, Motion ve Concept adında 3 farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor.

EuroNCap çarpışma testlerinden 5 yıldız alan cee’d modelinde; ön, yan ve perde hava yastıkları, EBD ile desteklenmiş ABS, VSM (ESP’li araç denge yönetim sistemi), HAC (yokuşta kalkış destek sistemi), TCS (patinaj engelleme sistemi), elektrik kontrollü ısıtmalı sinyalli otomatik katlanabilir yan aynalar, bluetooth handsfree telefon kiti, sunroof, yağmur sensörü, eve kadar aydınlatma sistemi (Escort sistemi), elektrikli ön ve arka camlar, çift bölgeli otomatik klima, altı hoparlörlü müzik sistemi, direksiyondan kumandalı radyo, yol bilgisayarı ve cruise control sistemi, CD&MP3 çalar, USB&AUX&Ipod girişi gibi özellikler sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR