İLK BAKIŞ › KONA N'in örtüsü kalkıyor

KONA N'in örtüsü kalkıyor

11 Mart 2021 / 01:04 Hyundai Motor Company, performans odaklı KONA N'e ait ilk görselleri paylaştı

KONA N'in örtüsü kalkıyor

Hyundai'nin N logolu performanslı modellerine bir yenisi daha ekleniyor. Markanın yüksek performanslı N serisinin son üyesi olan KONA N, B-SUV segmentinin en hızlı ve en güçlü modeli olarak yollara çıkacak. Aynı zamanda Hyundai’nin kendi ürün gamı içerisindeki ilk performanslı SUV da olan KONA N, standart modellere göre daha geniş ve alçak bir duruşa sahip. Bu özel versiyonun yüksek performansa karşılık güncel KONA modelleri ile aynı konforu sunduğu açıklanıyor.

9f7fe2cb864e33fa6c6d9bae3534dcfe_0.jpg

KONA N, performansın bir simgesi olarak geniş hava girişlerinin yer aldığı farklı bir ön tampona sahip. Aerodinamik olarak verimi artırdığı açıklanan bu tampon, N karakterini en iyi şekilde vurgulacak şekilde yan tarafa doğru uzatılmış. Tıpkı diğer N modellerinde olduğu gibi KONA N'in ön ızgarasında da N logosuna yer verilmiş. Otomobilin arkasındaysa daha iyi bir bastırma kuvveti için büyük bir tavan spoyleri bulunuyor. Arka görünümü şekillendiren bu spoyler, diğer N modellerinde olduğu gibi üçüncü bir üçgen fren lambası ile donatılmış. 

9f7fe2cb864e33fa6c6d9bae3534dcfe_1.jpg

Arka bölümde dikkat çeken bir diğer detay da N Racing egzoz çıkışları oluyor. Otomobildeki egzoz sisteminin N modundayken gür ve tok bir ses çıkardığı açıklanıyor. Arka tamponunda bir de difüzöre yer verilen KONA N, özel jantları ve önden arkaya doğru devam eden mat kırmızı tampon ve marşpiyel ekleriyle N ruhunu zirveye çıkarıyor. 

Şimdilik sadece ilk görselleri paylaşılan KONA N'in teknik detayları ise kısa bir süre sonra açıklanmış olacak.

9f7fe2cb864e33fa6c6d9bae3534dcfe_2.jpg

ÇOK OKUNANLAR