SEKTÖREL › Korlas Otomotiv Triumph’un Türkiye distribitörü oldu

Korlas Otomotiv Triumph’un Türkiye distribitörü oldu

15 Haziran 2014 / 08:33 Korlas Otomotiv Türkiye’de resmi bir distribitör tarafından temsil edilmeyen Triumph’un yeni Türkiye temsilcisi oldu

Korlas Otomotiv Triumph’un Türkiye distribitörü oldu

Triumph Motorcycles tarafından yapılan resmi açıklamayla 2014 yılı itibariyle İngiliz markanın Türkiye pazarındaki tek resmi distribütörünün Korlas Otomotiv olduğu belirtildi. Korlas Otomotiv, İstanbul’da hizmete giren ilk Triumph bayisinin ardından öncelikle İzmir başta olmak üzere Türkiye çapında diğer illerde de yeni bayilikleri hizmete sokmayı hedefliyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de Triumph markası için bayilik kurmayı planlayan Korlas Otomotiv, aynı zamanda Triumph Motorcycles’ı Türkiye’de resmi olarak temsil eden ilk distribütör firma olmasıyla da ön plana çıkıyor.

Triumph Motorcycles Uluslararası Satış Müdürü Peter Huckin konuyla ilgili olarak; “Korlas Otomotiv’in resmi distribütör ağımıza katılmasından dolayı çok mutluyuz ve bu ilişkinin uzun bir süre devam etmesini arzu ediyoruz. Triumph olarak hem satış başarısı hem ödüller kazanan yeni modellerimiz sayesinde son yılların en hızlı büyüyen motosiklet markalarından biri olmanın verdiği güç sayesinde distribütör ağımızın hızla büyümesi için çalışıyoruz. Yeni pazarlara resmi olarak giriş hamlelerimizin bir ayağı olarak Türkiye pazarında yaptığımız seçim olan Korlas Otomotiv’in gücümüze güç katacağına ve sayelerinde Türk pazarında Triumph’un güçlü bir oyuncu olacağına inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR