KAMPANYALAR › Kyron ve Actyon Sports'da indirim...

Kyron ve Actyon Sports'da indirim...

11 Aralık 2011 / 12:46 SsangYong’un Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, Aralık ayında Kyron ve Actyon Sports modellerinde indirim uyguluyor

Kyron ve Actyon Sports'da indirim...
2011 Aralık ayı boyunca devam edecek olan stoklarla sınırlı kampanyada SsangYong Kyron modelleri 68.444 TL'den başlıyor ve en üst modeli olan Kyron Exclusive ise 79.500 TL'den satılıyor. Exclusive modelinin kampanyalı anahtar teslimi fiyatının içerisine; direksiyondan kumanda edilebilir tiptronik vites, navigasyonlu TV-DVD-Multimedya Sistemi, yan basamak, 18 inç alüminyum alaşımlı jant, deri koltuk, koltuk ısıtma, açılır tavan, metalik boya gibi opsiyonlar da dahil.

Aralık ayı boyunca devam edecek olan kampanyada SsangYong Actyon Sports modeli 40.657 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor; 4x4 MT modelinin fiyatı ise 45.678 TL. Ayrıca kampanya döneminde Actyon Sports satın alan tüm SsangYong müşterileri, 5.000 TL değerinde Hard-Top veya Half-Top arka kabin kapamaya hiçbir ücret ödemeden sahip olacaklar. Aracın kasası üzerine monte edilen HardTop kabin kapaması ile Actyon Sports kullanıcıları, aracın yükleme hacmini ve yük taşıma güvenliğini maksimuma çıkartırken aynı zamanda arka kabinde taşıdıkları eşya ve yüklerin olumsuz hava koşullarından etkilenmesini de engellemiş oluyorlar. Hard-Top seçeneği yerine tercih edilebilecek Half-Top seçeneği ise aracın görünümünü fazla değiştirmeden arka kabinin şık bir şekilde kapatılmasına olanak veriyor. Arka kabin kapağının şoför mahalinden açılmasını sağlayarak büyük kullanım rahatlığı sağlayan “kapak açma butonu” Hard-Top ve Half-Top ekipmanlarında standart olarak Actyon Sports modelinde yer alıyor.

ÇOK OKUNANLAR