
Lamborghini Urus henüz kesin değil...
01 Mayıs 2015 / 12:00 Lamborghini, çok konuşulan SUV konsepti Urus’a henüz yeşil ışık yakılmadığını açıkladı

Lamborghini, Urus hakkında henüz son kararın verilmediğini açıkladı. Autoblog ile yaptığı röportajda markanın CEO’su Stephan Winkelmann, eğer Lamborghini olarak yeni bir model üreteceklerse bunun bir SUV olacağını açıklarken, bu kararın en büyük sebeplerinin ise “SUV segmentinin büyüyen, duygusal ve uygun bir dağılıma sahip bir segment olması” olduğunu açıkladı.
Sözlerine yeni SUV’nin üretilmesi durumunda hibrit aktarma organlarına sahip olacağını söyleyerek devam eden Winkelmann, bu durumun nedenini ise aracın olası ağırlık dağılımı olarak gösterdi.
Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan haberler, Urus’un Slovakya’da üretilebileceğini ve 680 bg civarında güce sahip hibridize bir motora sahip olacağını iddia ediyordu.
Haber: Ege Geçyatan
-
Elektrikli araç kullanıcılarına pratik çözüm; ChargeIQ Borusan Otomotiv'den tüm şarj istasyonlarını tek bir noktada birleştirme uygulaması: ChargeIQ
-
MG konseptine iF Design ödülü MG’nin benzersiz EXE181 konsepti iF Design Awards tarafından ödüle layık görüldü
-
Volvo’dan emniyet kemerinde devrim Volvo'nun yeni çoklu adaptif emniyet kemeri, yolcuya özel koruma sunarak otomotiv güvenliğinde yeni bir çağ başlatıyor.
-
Chery, ilk 5 ayda 1 milyon araç satışını aştı Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı unvanını koruyan Chery, yeni enerji araçlarındaki rekor büyümesiyle dikkat çekti
-
Hyundai'den "Elektrikli Test Sürüş Günleri" Hyundai Motor Türkiye, 14 – 22 Haziran tarihleri arasında "Elektrikli Test Sürüş Günleri" düzenliyor