KONSEPT › Levorg S konsepti Tokyo’da ortaya çıktı...

Levorg S konsepti Tokyo’da ortaya çıktı...

10 Ocak 2015 / 23:00 Subaru'nun şık station wagon gövdeli konsepti, STI performans parçaları ile dikkat çekiyor

Levorg S konsepti Tokyo’da ortaya çıktı...

Subaru Levorg S konseptini Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Standart otomobile göre daha sportif bir tasarıma sahip olan konsept elden geçirilmiş ızgarası ve karbon fiber ön splitter’ı ile dikkat çekiyor. Bunların yanı sıra Levorg S konseptinin ön çamurluğunda hava girişleri ve Michelin Pilot Super Sport lastikler ile çevrelenmiş 19 inçlik Michelin jantlar ve karbon fiber ayna kapakları ile karbon fiber tavan yer alıyor.

Japon üretici otomobilin iç mekanı ile ilgili pek bir bilgi vermezken, iç mekanda çift tonlu deri ile kaplanmış spor koltuklar, kesik direksiyon simidi, kırmızı / siyah detaylar, alaşım pedallar ve elden geçirilmiş konsol bulunuyor.

Otomobil gücünü yüksek performanslı hava emme sistemi ve spor egzoz sistemi ile desteklenmiş 2-litre turbo motordan alıyor. Motorun performans verileri ile ilgili herhangi bir veri bulunmuyor olsa bile, Subaru motorun gücünü 6-ileri şanzıman üzerinden tekerleklerini ilettiğini söylüyor. Kule gergisi, daha büyük frenler ve elden geçirilmiş amortisör ve yaylar ile sportiflik için özel ayarlanmış süspansiyon ise konsept otomobilin performansının artmasına yardımcı oluyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR