SEKTÖREL › Lexus RX için interaktif tiyatro...

Lexus RX için interaktif tiyatro...

14 Şubat 2016 / 13:38 Lexus RX'in reklam yıldızı Jude Law, otomobil için düzenlenen interaktif tiyatro oyununda sahneye çıktı...

Lexus RX için interaktif tiyatro...

Lexus RX’in reklam yıldızı Jude Law, Mart ayından itibaren Türkiye’de de satışına başlanacak RX modeliyle birlikte bir ilke imza attı ve interaktif tiyatro dünyasının usta aktörleriyle birlikte özel ‘The Life RX’ gösterisinde yer aldı. Avrupa basınından 100 davetlinin katıldığı ‘The Life RX’ aktivitesinde her bir basın mensubu için ayrı düzenlenen ve kendilerinin başrolde olduğu interaktif tiyatro oyununda Jude Law, farklı sahnelerde ortaya çıkarak, basın mensuplarını şaşırttı. 14 sahneden oluşan interaktif tiyatro oyununda mekan; Londra'da bir otel ve yer altındaki gizli bir kasa dairesiydi. İnteraktif tiyatroda başrolde olan basın mensupları, dijital teknolojilerin de kullanıldığı ve bir saat süren bu deneyimde, kendilerini dünyaca ünlü bir sinema yıldızı rolünde buldular.

Sıra dışı dekorların yer aldığı sahnelerde Lexus RX’in özelliklerine vurgu yapılırken, bir film yıldızının çarpıcı hayat tarzını da yansıtan olaylar işlendi; paparazzilerden kaçmak, kırmızı halı deneyimi, gala gecesi hazırlıkları ve nihayetinde gala gecesinde boy göstermek gibi... Katılımcıların kendi filmlerinin prömiyerinde, hayranları da onları coşkuyla takip etti. Ayrıca ünlü modacı Joshua Kane de eşsiz kreasyonları ile prodüksiyonda yer aldı. Kane, RX'in iç mekanında kullanılan usta el işçiliğini ve dikiş tekniklerini hazırladığı tasarımlar ile eşleştirdi.

‘The Life RX’ reklam filmini buradan izleyebilirsiniz: www.youtube.com/LexusEurope

ÇOK OKUNANLAR