GÜNDEM › Lexus, RX modelini Jude Law ile tanıtacak

Lexus, RX modelini Jude Law ile tanıtacak

21 Aralık 2015 / 00:24 Jude Law, Lexus’un “The Life RX” isimli reklam kampanyasında baş rol olarak yer alıyor

Lexus, RX modelini Jude Law ile tanıtacak

Hollywood’un ünlü aktör ve yapımcısı Jude Law, Lexus’un “The Life RX” isimli reklam kampanyası için kamera karşısına geçti. Jude Law’un baş rolde yer aldığı kampanyada ünlü aktör ile RX’in heyecan verici ve hızlı yaşam tarzı arasındaki uyumunun altı çiziliyor.

Lexus Jude Law ile yapılan bu işbirliği ile RX’in lüks dünyasını, deneyimini ve yüksek kalitede işçiliğini ön plana çıkartmayı hedefliyor. Marka yetkilileri Law’un, kampanya boyunca Lexus ile yakın bir biçimde çalışacağını ve interaktif videolar ile RX ile yaşamın nasıl olduğunu, aracın lüks özelliklerini ve sıra dışı sürüş yeteneklerini vurgu yapacağını açıklıyor. Lexus’un televizyon reklamlarında da rol alacak olan Law, Fransız Riviera’sında ve İtalya’nın Fiuggi bölgesindeki dağlarda görünecek.

Yeni Lexus RX’in reklam yüzü olan Jude Law, bu filmlerin herkesi içine çekeceğinin altını çizerek, “Sürüş yapmayı ve onunla gelen kaçış hissini seviyorum. The Life RX konsepti, size sıra dışı bir deneyimin anahtarını veriyor. Lexus ekibi sürükleyici bir işi hayata geçirdiler ve bu yolculuğa herkesi dahil ettiler. Bu gerçekten keşfetmek istediğim bir şeydi.” Diyerek Lexus ile başladığı yeni birlikteliği anlatıyor.

Tamamen yenilenen dördüncü jenerasyon Lexus RX, ilk kez Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gösterilmişti. Lexus’un SUV modeli, 2016 yılından itibaren ise Türkiye’de satışa sunulacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR