SEKTÖREL › Lexus'un yeni showroom'u Ankara'da açıldı

Lexus'un yeni showroom'u Ankara'da açıldı

14 Nisan 2019 / 22:20 Lexus Ankara’da açtığı yeni showroom'unda ES modelini de ilk kez tanıttı

Lexus'un yeni showroom'u Ankara'da açıldı

Lexus, İstanbul’dan sonra ikinci showroomunu Ankara’da açtı. 2016 yılında İstanbul’daki showroomu ile Türkiye pazarına giren Lexus’un, 556 metrekarelik Mahall Showroom’unun açılışında Aşkın Nur Yengi de konuklara özel bir konser sundu. Ankaralı davetliler, bu özel gecede Lexus modellerini yakından inceleme fırsatı buldular.

Açılış gecesinde ayrıca Lexus’un, tamamen yeni ES sedan modeli de Türkiye’de ilk kez gösterildi. Türkiye pazarına geniş ürün yelpazesiyle giriş yapan Lexus, Ankara’daki yeni showroom’unda tüm modellerinin hibrit versiyonunu sergiliyor. Lexus Mahall’de müşteriler hatchback modeli CT, lüks sedanlar ES, IS ve GS, amiral gemisi modeli LS ve SUV modelleri NX ve RX'i yakından inceleyebilecekler.

85a51094b25ac71ab93d7df652b47898_0.jpg

Lexus’un Türkiye’deki ikinci showroom’unun açılışında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı & CEO Ali Haydar Bozkurt, otomotiv sektöründe yaşanan zorluklara rağmen marka olarak yatırımlarını sürdürdüklerini belirterek “2019 yılı hepimizin bildiği gibi otomotiv sektörü için zorlu bir yıl olacak. Biz marka olarak hedeflerimizi ve planlarımızı durdurmayı ya da ötelemeyi düşünmeden yolumuza devam ediyoruz. Lexus Mahall Ankara Showroom’u da bizim için önemli bir yatırımdır. İstanbul’daki showroomumuzu da daha prestijli ve daha kolay ulaşılabilir bir lokasyona taşıdık. Çok yakında da onun açılışını gerçekleştireceğiz. Biz bu ülkenin potansiyeline güveniyoruz ve geleceğe umutla bakıyoruz” dedi. 

Lexus markası olarak kısa zamanda Türkiye’de fark yarattıklarını da ifade eden Bozkurt “Ankara, İstanbul gibi bizim için önemli lokasyonlardan biriydi ve en başından beri burada bir showroom açma planları yapıyorduk. Hep olmak istediğimiz bir yerdeyiz. Bugün ise sadece bir otomobil üreticisi değil, bir yaşam tarzı markası olan Lexus’u Ankaralılarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Markanın bu özelliği, Lexus’un farklı bir yoldan gittiğini açık göstermektedir. Ankara’da açtığımız yeni showroom da, baştan aşağıya Lexus Yaşam Tarzı ve Omotenashi misafirperverliğiyle tasarlanmıştır” şeklinde konuştu. 

Bozkurt, Lexus’un sadece ürünleriyle değil sunduğu hizmetlerle de farklılığını yansıttığın belirterek “Ankara’daki showroom ile birlikte, Lexus Yaşam Tarzı’nı daha geniş kitlelere ulaştırma imkanı bulacağız. Aslına bakarsanız biz bir ürün satmıyoruz, Lexus bir yaşam biçimidir. Bir İngiliz atasözünde olduğu gibi; ‘Zenginlik bağırır, servet fısıldar’. Lexus da hep fısıldar. Bu yüzden Ankara’daki müşteri kitlemize de bu deneyimi yaşatmaya hazırız. Ankara’da da Lexus ayrıcalığı sıra dışı hizmetlerimizle sunmaya devam edeceğiz. Lexus için satış yapmak kadar satış sonrasında verilecek hizmet de çok büyük önem taşıyor. Bu paralelde marka olarak biz Türkiye’de 60’a yakın satış sonrası hizmet noktamızda hiçbir premium markada göremeyeceğiniz bir hizmet sunmaktayız. Ankara’da da 3 Lexus Servis Noktası ile hizmet veriyoruz” diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR