SEKTÖREL › Lotus Türkiye pazarında...

Lotus Türkiye pazarında...

11 Aralık 2017 / 02:54 Lotus Cars Türkiye, İstanbul Caddebostan'daki showroom'unu geçtiğimiz günlerde açtı

Lotus Türkiye pazarında...

Royal Motors'un yeni markasi Lotus Cars Türkiye, Ortadoğu ortaklığı ve Lotus Cars’ın bölgedeki distribütörlüğü ile birlikte faaliyete başladı. Caddebostan'daki showroom'un açılışında konuşan Royal Motors’un Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Aysal; "Dünyaca bilinen marka Lotus’u bu pazarda temsil etmekten heyecan ve gurur duyuyoruz. Otomotiv endüstrisinde donanımlı bilgi birikimi ve tecrübemiz ile kendimizi müşteri memnuniyetine adadık. Hepimiz uzun vadeli ortaklık ve başarıdan umutluyuz.’’ açıklamasını yaptı.

Daha sonra konuşan Lotus Ortadoğu Bölge Müdürü Jonathan Stretton ise "Royal Motors, Lotus’un bu bölgede büyümesinde atılan önemli ve büyük bir adımdır. Bizler Royal Motors ile çalışmaktan ve Lotus spor otomobillerini Türkiye pazarında tanıtimindan son derece memnuniyet duyuyoruz'' dedi.

Her bir Lotus el işçiliğiyle üretilmekte. Markanın Norfolk’daki meşhur Hethel fabrikasında, her yıl 2000 adetlik üretimi yapılıyor. Kültüründen son derece gurur duyan Lotus, dizaynları ile müşteriye eşsiz deneyim sunmayı amaçlayarak İngiliz zanaatkarlığını gözler önüne seriyor. Lotus, kendisini sadece otomobil kullanma deneyimine adıyor.

ÇOK OKUNANLAR