
MAİS A.Ş. Genel Müdürü Bahaettin Tatoğlu oldu
19 Eylül 2025 / 11:27 MAİS'de Berk Çağdaş dönemi sona erdi. Çağdaş, görevini aynı zamanda MAİS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Bahaettin Tatoğlu’na devretti

OYAK Otomotiv Lojistik Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren; Renault, Dacia ve Alpine markalarının Türkiye’deki genel distribütörü MAİS A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Bahaettin Tatoğlu oldu. 2016 yılından bu yana MAİS A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Dr. Berk Çağdaş, görevini Bahaettin Tatoğlu’na devretti.
Türkiye’nin köklü gruplarından Bayraktar Holding’de sekiz yıl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Bahaettin Tatoğlu, ağustos ayının ikinci yarısından itibaren sürdürdüğü MAİS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yanı sıra MAİS A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine atandı.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Bahaettin Tatoğlu, meslek hayatına Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nda başladı. 1996’dan itibaren Baytur Motorlu Vasıtalar Ticaret A.Ş.’de çeşitli görevlerde bulunan Tatoğlu, 2005-2009 yılları arasında şirketin Genel Müdürlüğü’nü üstlendi. Tatoğlu, 2009-2017 yılları arasında Baylas Otomotiv A.Ş.’de Genel Müdür olarak görev yaptı. Tatoğlu, 2017’den bu yana Bayraktar Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.
Renault, Dacia ve Alpine’in ithalatını da gerçekleştiren MAİS A.Ş; İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da dört şubesi ve yurt genelinde 60 şehirde 139 lokasyonda her türlü yedek parça ve servis güvencesi sunuyor.
-
MINI, Zeynep Sönmez ile İş Birliğini Yeniledi
MINI, milli tenisçi Zeynep Sönmez ile geçen yıl başlayan iş birliğini bir yıl daha uzattı
-
Kia'nın SUV gamına yeni model eklendi
Kia’nın globalde en çok satan ikinci modeli Seltos, 2.349.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye'de...
-
Elektrikli C Serisi satışa sunuldu
Çift motorlu C 400 4MATIC versiyonuyla ithal edilen otomobilin fiyatı 6.360.000 TL'den başlıyor
-
Yeni Hyundai TUCSON gün ışığına çıktı
Yeni TUCSON, yepyeni bir tasarım ve yeni nesil Pleos Connect bağlantı teknolojileriyle tanıtıldı
-
Volvo ES90 Türkiye’de
Volvo’nun tamamen elektrikli yeni modeli ES90’ın Türkiye fiyatı 7.027.440 TL olarak açıklandı
-
E-208 GTi, 2027’nin ilk yarısında Türkiye’de
281 beygir gücündeki Peugeot E-208 GTi 0-100 km/s hızlanmasını 5,5 saniyede tamamlıyor
-
Yeni MICRA'ya Green NCAP’ten 5 yıldız
yeni tamamen elektrikli Nissan MICRA, Green NCAP’in sürdürülebilirlik değerlendirmesinde en yüksek derece olan 5 yıldızı aldı.
-
Audi A6 Sportback e-tron ile 1.338 km'lik rekor
A6 Sportback e-tron performance, tek şarjla 1.338 km yol kat ederek Guinness Dünya Rekoru kırdı
-
Hyundai Leasing’in finansman ağı genişliyor
Hyundai Motor Türkiye’nin işletmelere yönelik finansman çözümü Hyundai Leasing’e BNP Paribas Finansal Kiralama da dahil oldu
-
Elektrikli Mercedes-Benz GLC, Almanya’da Ödül Aldı
Elektrikli GLC, German Car of the Year Awards jürisi tarafından “2027 Yılının Alman Premium Otomobili” seçildi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS