
Makyajlı 208 Türkiye'de...
14 Ağustos 2015 / 21:56 Peugeot, yeni renkleri, 3D LED farları ve yeni kişiselleştirme seçenekleriyle iddiasını arttıran makyajlı 208'i satışa sundu

Avrupa’da Peugeot’nun en çok satılan modeli olan 208'in makyajlı versiyonu satışa sunuldu. Peugeot 208, ışıldayan 'Mars Turuncu'nun yanı sıra Buz Gri ve İridyum Gri gibi yepyeni renkleri, 3D LED farları ve yeni kişiselleştirme aksesuarlarıyla dikkat çekiyor. Aktif Şehiriçi Fren Sistemi, MirrorScreen Telefon İletişimi, Geri Görüş Kamerası ve Park Assist gibi yeni teknolojik donanımlara kavuşan otomobil, yüksek verimli 3 sindirli PureTech ve Stop&Start sistemine sahip e-HDi dizel motor seçenekleriyle sunuluyor.
Yenilenen Peugeot 208, 41.450 TL’den başlayan fiyat etiketleri taşıyor. Bu otomobile, 2.750 TL’ye varan “Otomatik Vites Desteği” ve araç fiyatının yarısı peşin, yarısı ayda 606 TL’den başlayan taksitler ile sahip olma şansı sunuluyor.
208'deki PureTech motor ailesi, 68 beygir gücünde 1.0 litre, 82 beygirlik 1.2 litre ve 110 beygirlik 1.2 litre turbo kompresörlü ünitelerden oluşuyor. 1.2 turbo versiyon, daha hızlı vites değişimleri sağlayan Quickshift teknolojisine sahip yeni EAT6 Tam Otomatik vites kutusu ve GT Line paketiyle birlikte sunuluyor.
-
Neue Klasse i3 sahneye çıktı
BMW'nin ikinci "Neue Klasse" modeli olan tamamen elektrikli i3 tanıtıldı. İşte elektrikli 3'ün detayları...
-
DS 7 yeni neslinde elektrikleniyor
DS Automobiles, N°7 ile kompakt SUV segmentindeki varlığını güncelliyor
-
Tofaş, ABD'ye yeniden ihracata başlıyor
K0 kodlu hafif ticari, Ram ProMaster City adıyla Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek
-
Yeni Volkswagen T‑Roc satışa sunuldu
T-Roc, yeni bir tasarıma, hafif hibrit motora ve gelişmiş sürüş destek sistemlerine sahip
-
Borusan Next’ten Florya’da yeni servis noktası
Borusan Next, özel servis yapılanmasını genişletme stratejisi kapsamında üçüncü servis noktasını İstanbul Florya’da hizmete açtı.
-
Mercedes-Benz Otomotiv’de görev değişimi
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, 30 Haziran 2026’da görevini Stuttgart’tan Türkiye’ye gelecek Şenol Bayrak’a devredecek.
-
IONIQ 3 Milano Tasarım Haftası’nda tanıtılacak
İzmit’te üretilecek IONIQ 3 ilk kez 2026 Milano Tasarım Haftası’nda sahneye çıkacak























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS