
Makyajlı Focus Sedan’ın detayları ortaya çıktı
10 Nisan 2014 / 21:35 2015 Ford Focus Sedan önümüzdeki hafta New York Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak

Hatchback ve station wagon versiyonlarının Cenevre’de tanıtılmasından sonra makyajlı Focus’un sedan versiyonu önümüzdeki hafta başlayacak olan New York Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Yenilenen otomobil kardeşleri gibi Aston Martin’i anımsatan ızgaraya, yeniden tasarlanmış farlara ve ön tampona sahip olmuş. Elden geçirilmiş stoplar ve bagaj kapağı ise yapılan makyaj işlemini tamamlayarak otomobilin daha rafine görünmesini sağlanmış.
Ford mühendis ve tasarımcıları otomobilin kabininde de bazı değişiklikler yapmış. MyFord Touch’a sahip modellerde standart olarak sunulan geri görüş kamerası görüntüyü elden geçirilmiş orta konsolda bulunan 4.2 veya 8 inçlik dokunmatik ekrana aktarırken, yenilenmiş Sync sistemi ve modifiye edilmiş koltuklar otomobilin sahip olduğu yenilikler arasındaki yerini almış.
Makyajlı Ford Focus Sedan’ın derisinin altında da eski modele göre değişen bileşenler bulunuyor. Ford yetkilileri makyajlı otomobilin süspansiyon ve şasisinin elden geçirildiğini söylerken otomobilin “yola daha bağlı hissettirdiğini” ve “daha sessiz bir iç mekana sahip olduğunu” iddia ediyor. Ford’un tanıdık 1 litrelik üç silindirli EcoBoost motoru ise Focus’un diğer versiyonlarında olduğu gibi motor seçenekleri arasındaki yerini almış.
2015 Ford Focus Sedan’ın önümüzdeki hafta yapılacak tanıtımına makyajlanmış tamamen elektrikli Focus da eşlik edecek. Yeni Focus ST’nin ise yılın ilerleyen zamanlarında tanıtılması bekleniyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni nesil limuzin: Mercedes-Benz VLE
Mercedes-Benz VLE, limuzin konforu ile MPV çok yönlülüğünü bir araya getiriyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS