YENİ MODELLER › Makyajlı GT-R 565 bg’lik gücüyle ortaya çıktı

Makyajlı GT-R 565 bg’lik gücüyle ortaya çıktı

25 Mart 2016 / 17:53 Nissan, yenilediği modeli GT-R'ı New York Otomobil Fuarı’nda gösterdi

Makyajlı GT-R 565 bg’lik gücüyle ortaya çıktı

Nissan’ın 2007 yılında piyasaya sürdüğü en sportif modeli GT-R şimdiye kadar geçirdiği en kapsamlı elden geçirme operasyonunun ardından New York Otomobil Fuarı’nda gösterildi. Elden geçirilmiş V-motion ızgarası ve daha büyük hava girişleri ile yeni bir ön kısma kavuşan yeni otomobilin kaputu da daha belirgin karakter çizgilerine sahip olmuş. Kaputta yapılan bu değişim sayesinde yüksek hızda daha dengeli bir sürüş vaat eden yeni otomobil, ayrıca Premium donanım ile birlikte titanyum egzoz sistemine ve elden geçirilmiş gövde rengi seçeneklerine kavuşmuş.

Japon üreticinin tasarımcıları otomobilin artık yaşlanmaya başlayan iç mekanını da deri kaplı ön konsol, elden geçirilmiş orta konsol ve 8 inçlik dokunmatik ekrana sahip yeni bir infotainment sistemi vasıtasıyla elden geçirmiş. Bu bileşenlerin yanı sıra daha rahat koltuklara, yeni direksiyon kulakçıklarına ve istenmeyen seslerin duyulmasını engelleyen Aktif Gürültü Engelleme sistemine sahip olan yeni GT-R sahip olduğu akustik camlar sayesinde daha konforlu bir sürüş vaat edecek hale getirilmiş.

Yapılan küçük değişiklikler sayesinde artık selefine kıyasla 20 bg daha fazla güç ve 5 Nm daha fazla tork üreten makyajlı Nissan GT-R artık 565 bg güç ve 632 Nm tork üretiyor. Nissan, yenilediği spor otomobilini yaz aylarında satışa sunmayı planladığını duyuruyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR