
Makyajlı Jaguar E-PACE Türkiye'de...
10 Haziran 2021 / 14:08 Makyajlı E-PACE, yeni tasarım detayları, yeni bir motor ve teknolojik donanımlar sunuyor

Jaguar’ın ilk kompakt SUV modeli E-PACE, makyajlı dış tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve 1.5 litrelik yeni motoruyla Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.
Yeni Jaguar E-PACE'in yenilenen farları makyajlı tasarımda ilk göze çarpan detayların başında geliyor. Arka bölüm ise tam LED stop grubuyla dikkat çekiyor. Gelişmiş LED teknolojisine sahip farlar S donanım paketi seviyesiyle standart olarak gelirken, SE ve HSE donanım paketi seviyelerinde Otomatik Uzun Far Yardımı özelliğine sahip yeni çift “J” blade signature farlar bulunuyor. Yeni far teknolojisi, karşıdan gelen sürücülerin gözlerinin kamaşmasını önlemek için uzun ve kısa far arasında otomatik olarak geçiş yapabiliyor.

Daha dinamik bir tasarım isteyenler için R-Dynamic paketinde parlak siyah alt tampon, krom yan havalandırma çerçevesi, “Kontrast Diamond Turned” kaplamalı jantlar yer alıyor. Ayrıca Black Pack dış tasarım paketi tüm donanım seviyelerinde isteğe bağlı tercih edilebiliyor.
Yeni Jaguar E-PACE’in kabini, malzeme kalitesi ve konfora yönelik donanımlarıyla dikkat çekiyor. İç mekanın kalbinde konsolun merkezine entegre edilmiş 11,4 inç kavisli cama sahip HD dokunmatik Pivi Pro bilgi-eğlence sistemi yer alıyor. İki kaplamaya sahip cam ekran, hem parlama önleyici hem de parmak izlerini daha az gösteren teknolojisiyle ön plana çıkıyor. Sürücü odaklı iç mekanda bulunan yeni vites seçici, “kriket topu dikişi” ve alt kısmında yer alan metal malzemelerle lüks hissiyatını artıyor. Tamamen Elektrikli Jaguar I-PACE’den tanıdığımız yeni direksiyon tasarımı, metal vites değiştirme kanatçıklarına da sahip.

Yeni Jaguar E-PACE, Jaguar’ın Premium Transverse Mimarisi üzerinden yükseliyor. 1.5 litrelik üç silindirli turbo benzinli motor, verimli Ingenium motor ailesinin en yeni üyesi olarak dikkat çekiyor. Mild-hybrid teknolojisine sahip 1.5 litrelik motor ürettiği 160 bg'lik gücü ön tekerleklere 8-ileri otomatik şanzımanla iletiyor. 100 kilometrede ortalama 8,0 litrelik tüketim değeri sunan motor, yeni Jaguar E-PACE’i 10,3 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaştırabiliyor.

Yeni Jaguar E-PACE'in gövde mimarisinde yapılan önemli güncellemeler, gelişmiş sürüş dinamiklerine ve konfora katkıda bulunuyor. Yeni Jaguar E-PACE, Jaguar’ın genlerinde olan çevikliği korurken, daha konforlu bir sürüş sağlayan gelişmiş ön süspansiyon bağlantı noktası sertliği de sağlıyor.
Yeni Jaguar E-PACE, yol koşullarına bağlı olarak sürücü tarafından manuel olarak seçilebilen “Comfort”, “Eco”, “Yağmur- Buz- Kar” ve “Dynamic” modlarına sahip Jaguar Sürüş Kontrolü’nü standart olarak sunuyor. Yeni vites seçicinin yanında konumlandırılan bir düğmeyle yeni Jaguar E-PACE'in direksiyon, şanzıman, gaz pedalı ve “Uyarlanabilir Süspansiyon” kalibrasyonları yol koşullarına uygun olarak seçilebiliyor.

Yeni Jaguar E-PACE, Jaguar’ın ClearSight İç Dikiz Aynası teknolojisine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. SE donanım paketiyle birlikte standart olarak sunulan sistem, sürücünün aracın arka tarafını engelsiz bir şekilde görmesini sağlayarak daha fazla güvenlik sağlıyor. Ayrıca tüm paketlerde standart olarak gelen yeni 3D Surround Kamera teknolojisi, araçla manevra yaparken daha fazla ayrıntı ve gerçek zamanlı görüntüleme seçenekleri sunmak için en son kamera teknolojisini kullanıyor.
Jaguar’ın “Sürücü Yorgunluk Takip Monitörü”, sürücünün uykulu olup olmadığını algılayabiliyor ve mola vermesi için sürücüyü uyarabiliyor. Teknoloji, yorgunluk belirtilerini tespit etmek için direksiyon, pedal tepkileri ve genel sürüş davranışı dahil olmak üzere hassas şekilde ölçülen veri noktasından gelen bilgileri kullanıyor.
-
Makyajlı Peugeot 308 ikinci yarıda gelecek
Yenilenen 308, dört motor seçeneği ve güncellenen teknolojileriyle Türkiye pazarına hazırlanıyor
-
Toyota, iki yeni GR spor otomobilini tanıttı
Toyota, motor sporları deneyimiyle geliştirdiği GR GT ve GR GT3 modellerini tanıttı
-
Yeni C5 Aircross Türkiye yollarında...
Citroën’in ikinci nesil C5 Aircross modeli, 2.200.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa çıktı
-
BYD ATTO 2 iddialı bir fiyatla geldi
BYD, tamamen elektrikli B-SUV modeli ATTO 2'yi 1.529.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu
-
T10F’te 1 milyon TL’ye sıfır faiz fırsatı
Yılın son kampanyasında 1 milyon 900 bin TL’ye varan farklı kredi seçenekleri de kullanıcıları bekliyor
-
Nissan'da X-Trail ve Townstar fırsatları
Nissan Türkiye, X-Trail ve Townstar modellerini Aralık ayına özel avantajlarla sunuyor
-
TIGGO7 ve TIGGO8 İstanbul Park'ta tanıtıldı
Chery'nin makyajlı modelleri TOSFED İstanbul Park’ta gerçekleştirilen test sürüş etkinliğiyle tanıtıldı
-
Mokka GSE Şubat ayında Türkiye'de olacak
281 HP gücünde elektrikli motora sahip olan Mokka GSE, 0’dan 100 km/s hıza 5,9 saniyede ulaşıyor
-
Škoda Elroq 100 bin üretim adedini geçti
Skoda'nın Mladá Boleslav tesisinde üretilen 100 bininci Elroq, Mamba Green renginde bir Elroq RS oldu
-
ALJ Türkiye, ağaçlandırma seferberliğinin ilk adımını İzmir’de attı
Satılan her araç için 10 fidan dikilmesini içeren kampanya kapsamında İzmir Buca’da 310 bin fidan toprakla buluştu






















FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS