YENİ MODELLER › Makyajlı Jetta ortaya çıktı!

Makyajlı Jetta ortaya çıktı!

15 Nisan 2014 / 20:47 Volkswagen’ın çok satan modeli Jetta makyajlandı

Makyajlı Jetta ortaya çıktı!

Volkswagen beğenilen ve çok satan modeli Jetta’yı makyajladı. Yenilenen otomobilin resmi tanıtımı New York Otomobil Fuarı’nda yapılacak.

Çok kapsamlı olmasa da, makyaj operasyonundan otomobilin özellikle ön ve arka kısmı nasibini almış. Markanın daha prestijli modeli Passat’a daha benzer bir buruna sahip olan makyajlı otomobil, arka kısımda ise markanın diğer yeni modellerinde de görülen kesik dikdörtgen stoplara sahip olmuş. Volkswagen yetkileri 2015 Jetta’nın geçirdiği operasyon sonucunda daha aerodinamik bir gövde ve yeni gövde altı panelleri sunduğunu iddia ediyor.

Yenilenen Jetta’nın kabininde de birkaç küçük yenilik mevcut. Orta ve üst seviye donanımda krom detaylar sunmaya başlayan otomobil, ayrıca yeni bir çok fonksiyonlu direksiyona, elden geçirilmiş havalandırma düğmlerine ve ek olarak piano black detaylara sahip olmuş. Volkswagen yeni otomobili ile birlikte ayrıca yeni kumaş desen ve renkleri ile ambiyans aydınlatması sunmaya başlamış.

Kör nokta uyarı sistemi ve önden çarpışma sistemi gibi pek çok güvenlik donanımıyla birlikte alınabilecek olan yeni Jetta hâlâ markanın PQ35 (Golf 5) platformu üzerinde yer alıyor. Motor seçeneklerinde ise herhangi bir değişiklik yok, ancak 2-litrelik dizel motor artık 150 bg güç üretiyor.

2015 Volkswagen Jetta’nın önümüzdeki günlerde yapılacak tanıtımının ardından yılın ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR