SEKTÖREL › Makyajlı Koleos, Ekim sonunda Türkiye'de...

Makyajlı Koleos, Ekim sonunda Türkiye'de...

23 Eylül 2011 / 01:30 Renault'nun ilk SUV modeli Koleos, yeni yüzüyle Ekim ayının sonunda bayilerde olacak

Makyajlı Koleos, Ekim sonunda Türkiye'de...
Renault-Nissan ittifakının ilk ortak modeli olan ve Güney Kore’deki Renault-Samsung Motors Busan fabrikasında üretilen Koleos, yepyeni yüzüyle yakında Türkiye yollarına çıkacak. Otomobildeki temel değişiklikler dış tasarımda ve iç ambiyansta gerçekleştirilmiş. Turuncu Cayenne rengi de makyajla birlikte ilk kez Koleos müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

Konfor, çok yönlülük, modülerlik veya daha yalın ve hızlı kavrama sistemi gibi beğeni toplayan güçlü yanlarını koruyan Koleos, Türkiye’de 150 bg gücündeki 2.0 litrelik dCi turbodizel motorla sunulacak. Makyajlı Koleos’da dizel motorların CO2 emisyonlarının önemli ölçüde azaldığı açıklanıyor. 150bg'lik dCi motorun 4x2'de sadece 148 g/km salım gerçekleştirdiği belirtilmekte.

ESP, ABS, AFU, programlı şekil değiştirebilir yapı, 6 hava yastığı veya aktif ön-gergili emniyet kemerleri gibi güvenlik özellikleri bulunan Koleos’ta, eller serbest kart sistemi ve çalıştırma, park yardımı, otomatik far ve silecekler, Carminat TomTom live navigasyon, 4x4 versiyonlarda Yokuş Kalkış Desteği ve Eğim İniş Kontrolü gibi donanımlara yer verilmiş. Özel olarak geliştirilen Bose® audio sistemi de donanımlar arasında yeralıyor.

ÇOK OKUNANLAR