YENİ MODELLER › Makyajlı Peugeot 508 Londra’da tanıtıldı

Makyajlı Peugeot 508 Londra’da tanıtıldı

21 Haziran 2014 / 13:28 Makyaj operasyonunun büyük kısmı yenilenen motor ve teknolojiler olarak göze çarpıyor

Makyajlı Peugeot 508 Londra’da tanıtıldı

Peugeot 508’i makyajladı ve yenilenen otomobilini Wimbledon tenis turnuvası öncesinde Londra’da marka elçisi dünya iki numarası Novak Djokovic’in katıldığı bir etkinlik ile birlikte tanıttı.

Makyaj operasyonu sonrasında Fransız üreticinin yeni modelleri 108 ve 308’in izinden giden 508 bu operasyon sonucunda daha küçük bir ızgaraya, yeniden tasarlanmış LED farlara ve yere daha paralel bir kaputa sahip olmuş. Otomobilin arka kısmındaki değişiklikler yeni bir tampon ve yeniden tasarlanmış stoplar olmak üzere çok daha sınırlı.

Makyajlı 508’in kabinindeki değişiklikler ise çok daha belirgin. Operasyon sonucunda daha lüks materyallere ve yedi inçlik dokunmatik ekranıyla yepyeni bir orta konsola sahip olan otomobil ayrıca dört kanallı klimayı, JBL sistemini ve head-up display’i standart olarak sunmaya başlamış. Geri görün kamerası ve kör nokta takip sistemi ise yenilenen otomobilin opsiyon listesindeki yerini almış.

508 geçirdiği operasyon ile birlikte bir benzinli, bir dizel olmak üzere iki yeni motor seçeneğine kavuşmuş. Start&Stop teknolojisine sahip 165 bg gücündeki 1.6-litre THP motor benzinli motor gamındaki yeni motor olarak göze çarparken, 180 bg’lik 2-litre BlueHDi motor dizel motor gamındaki yerini almış. 2015 Peugeot 508 Avrupa’da 10 Eylül’den itibaren satışa sunulacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR